Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/04/2022
Zile si Nopti

Înscrie-te ca înotător, ambasador sau susținător la Swimathon Iași 2022 și activează spiritul de inițiativă al comunității

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Înscrie-te ca înotător, ambasador sau susținător la Swimathon Iași 2022 și activează spiritul de inițiativă al comunității Share Înscrie-te ca înotător, ambasador sau susținător la Swimathon Iași 2022 și activează spiritul de inițiativă al comunității


Fundația Comunitară Iași dă startul înscrierilor pentru echipele de înotători, ambasadori și susținători pentru ediția a 9-a de Swimathon Iași – un eveniment de strângere de fonduri organizat pentru a încuraja inițiativa și spiritul comunitar.

Echipele de înotători și ambasadorii se pot înscrie până pe data de 15 iunie 2022, în secțiunea echipe, respectiv secțiunea ambasadori de pe platformă: https://swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro/.

Susținătorii se pot înscrie pe platformă în perioada 27 aprilie – 2 iulie în secțiunea susținători.

În vara aceasta, proiectele frumoase ale ieșenilor prind din nou viață. Pe 2 iulie, la Ştrandul Municipal, ne întâlnim să înotăm pentru comunitate şi proiecte cu final fericit. 

Care sunt etapele înscrierilor la Swimathon Iași:

  1. Echipele de înotători se înscriu pe platformă în perioada 27 aprilie – 15 iunie. În ziua evenimentului fiecare echipă înoată timp de 50 de minute pentru cauza aleasă.
  2. Ambasadorii se înscriu pe platformă în perioada 27 aprilie – 15 iunie. Ei sunt cei care promovează proiectele înscrise la Swimathon.
  3. Susținătorii cauzelor înscriu donații prin secțiunea special dedicată de pe platformă și se pregătesc să încurajeze echipa favorită în ziua evenimentului.

Citește mai multe pe https://swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro/. Urmărește pagina de Facebook Swimathon Iași: www.facebook.com/swimathon.iasi/ și nu ezita să ne lași un mesaj în cazul în care ai nevoie de îndrumare.

Ediția a 9-a de Swimathon Iași este un eveniment ONGteca. Scopul proiectului ONGteca este de a sprijini dezvoltarea a minimum 30 de ONG-uri din regiune, cu preponderență de la nivelul județului Iași, organizații ce oferă servicii în zone insuficient deservite. Proiectul este derulat de Fundația Serviciilor Sociale Bethany, în parteneriat cu Fundația Comunitară Iași și Asociația pentru Dezvoltare, Transparență și Participare Publică CIVICA, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Înscrie-te ca înotător, ambasador sau susținător la Swimathon Iași 2022 și activează spiritul de inițiativă al comunității

Despre Programul Active Citizens Fund România

Programul Active Citizens Fund România este finanțat prin Granturile SEE 2014-2021. Obiectivul general al Granturilor este de a reduce disparitățile economice și sociale și a consolida relațiile bilaterale dintre cele 15 state beneficiare și statele donatoare (Islanda, Liechtenstein, Norvegia). Programul este administrat de către consorțiul compus din Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, Fundația pentru Parteneriat, Centrul de Resurse pentru Comunitățile de Romi, Fundația PACT și Frivillighet Norge, care acționează în calitate de Operator de Fond desemnat de către FMO – Oficiul Mecanismului Financiar al Granturilor SEE și Norvegiene. Active Citizens Fund România vizează consolidarea societății civile și a cetățeniei active și creșterea capacității grupurilor vulnerabile. Cu o alocare totală de 46.000.000 euro, programul urmărește dezvoltarea pe termen lung a sustenabilității și capacității sectorului societății civile, intensificând rolul său în promovarea participării democratice, a cetățeniei active și a drepturilor omului și consolidând în același timp relațiile bilaterale cu statele donatoare Islanda, Liechtenstein și Norvegia. Pentru mai multe informații despre Active Citizens Fund în România, vă rugăm accesați www.activecitizensfund.ro. Pentru mai multe informații despre Granturile SEE și Norvegiene, accesați www.eeagrants.ro.

Despre Swimathon Iași

Swimathon Iași este un eveniment organizat pe platforma unui concurs de înot, care oferă ieșenilor oportunitatea să se implice în comunitate, susținând într-un mod simplu și inedit, proiectele locale. Swimathon Iași activează spiritul de inițiativă în rândul ieșenilor, oferindu-le contextul potrivit să-şi facă vizibilă ideea, să facă fundraising, să o susțină și să se distreze.

Despre Fundația Serviciilor Sociale Bethany

Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany urmăreşte îmbunătăţirea vieţii persoanelor dezavantajate, în special copii și tineri, oferind servicii sociale şi promovând practici profesioniste în asistenţa socială. Cu 27 de ani de activitate în România, programele fundației vizează activități de terapie recuperatorie pentru copiii cu dizabilități, proiecte de încurajare a educației de calitate în mediul rural, precum și inițiative de implicare a comunității locale și de stimulare a filantropiei. Mai multe detalii se regăsesc pe www.bethany.ro.

Despre Fundația Comunitară Iași

Fundația Comunitară Iaşi îşi propune să aducă împreună oamenii care mişcă lucrurile şi lucrurile care merită mişcate, spre beneficiul întregii comunităţi, pentru transformarea Iaşului într-un oraş în care să fim mândri că locuim. Scopul Fundaţiei Comunitare Iaşi este construirea într-o manieră durabilă a unui viitor mai bun al Iaşului şi întregii regiuni, prin încurajarea bucuriei actului de a dona. Mai multe detalii se regăsesc pe www.fundatiacomunitaraiasi.ro.

Despre Asociația pentru Dezvoltare, Transparență și Participare Publică CIVICA

Asociația CIVICA a fost înființată în 2014 pentru ca vocea cetățenilor să fie ascultată și respectată de decidenți, iar instituțiile să devină mai deschise și atente la nevoile reale ale oamenilor. Direcțiile strategice de acțiune ale CIVICA sunt cetățenia activă și buna guvernare la nivel local. Prin proiectele sale, organizația încurajează implicarea civică, susține grupurile de cetățeni care se confruntă cu diverse probleme în comunitate și contribuie la transparentizarea procesul decizional. Organizația dezvoltă instrumente digitale de monitorizare și participare publică, ghiduri de implicare cetățenească sau bune practici pentru administrația publică. De asemenea, CIVICA desfășoară campanii de advocacy pe subiecte care țin de mobilitate și dezvoltarea urbană, organizează ateliere și sesiuni de educație civică, dezbateri și evenimente care aduc împreună cetățenii și factorii decizionali pentru proiectele importante ale comunității. Mai multe detalii se regăsesc pe www.asociatiacivica.ro.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.