Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/04/2022
Artă & Cultură / Teatru Festival

Serile Teatrului Studențesc revine cu cea de-a XXIV-a ediție!

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Serile Teatrului Studențesc revine cu cea de-a XXIV-a ediție! Share Serile Teatrului Studențesc revine cu cea de-a XXIV-a ediție!


Festivalul național de teatru înființat de Sindicatul Studenților din Cibernetică va avea loc în perioada 2-6 mai 2022.

În urma cu 25 de ani se năștea în sufletele tinerilor dorul după frumos și emoție autentică prin arta teatrală și limbajul artistic. Astfel, la doar un an de la înființarea organizației, prinde contur „Serile Teatrului Studențesc”, primul festival național de artă teatrală dedicat studenților, locul unde emoțiile protagoniștilor se afundă în exclamațiile și trăirile intense ale spectatorilor.

" "

Serile Teatrului Studențesc revine cu cea de-a XXIV-a ediție!

Festivalul se desfășoară în perioada 2-6 mai și va avea loc la Sala Rapsodia. Anul acesta 10 trupe vor urca pe scena Serile Teatrului Studențesc, 5 trupe amatoare și 5 trupe profesioniste. Cele 5 seri pline de magie și emoție se vor încheia cu festivitatea de premiere, unde vor fi oferite premii în valoare totală de 10 000 lei.

Anul acesta ni se alătură și trupa SiSC, care revine pe scenă după aproape 2 ani, în final toate cele 10 trupe alcătuind împreună cel de-al 24-lea capitol al poveștii Serile Teatrului Studențesc.

Intrarea la spectacole este liberă și rezervările se fac în limita locurilor disponibile. Pentru mai multe detalii și pentru a fii la curent cu noutățile legate de festival și programul spectacolelor, pe site-ul sts.sisc.ro.

Advertisement

Dă frâu liber artei și trăiește cele mai frumoase 5 zile la festivalul Serile Teatrului Studențesc!

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută