Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/04/2022
Evenimente

Concerte și distracție în Parcul Primăverii

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Concerte și distracție în Parcul Primăverii Share Concerte și distracție în Parcul Primăverii


Până pe data de 25 aprilie, Muzeul Satului Bănățean se transformă într-o lume de basm în cadrul căreia fiecare dintre noi are ocazia de a-și crea și trăi propria poveste magică.

Parcul Primăverii este un parc tematic, adaptat după basmul românesc, cu prilejul sărbătorilor Pascale, organizat la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara. Elementul comun al amintirilor făurite în Parcul Primăverii este dat de atmosfera fantastică întreținută de decor și de personaje nemaiîntâlnite.

Concerte și distracție în Parcul Primăverii
Hartă Parcul Primăverii

De la mic la mare, te invităm să descoperi fascinația instalațiilor de artă contemporană, a bazarului cu obiecte și accesorii lucrate manual și să iei parte la concertele și spectacolele susținute pe scena Parcului Primăverii. Te poți aventura la Treasure Hunt, iar „Sarea în bucate” o poți degusta chiar tu în zona cu bucate alese și te poți bucura de preparate delicioase.

Pe scena principală a festivalului, pe 22 aprilie va concerta Grigore Leșe, pe 23 aprilie Dan Byron iar pe 25 aprilie, Damian Brothers.

Pentru cei mici este amenajată o zonă de aventură, spectacole de teatru și ateliere. La casa de pe lac se lasă cu petrecere, iar în zilele de sâmbătă are loc „Acoustic Brunch” la scena Bazarului.

Accesul este GRATUIT iar transportul către locația evenimentului se va face prin curse regulate, asigurate în mod gratuit.

Concerte și distracție în Parcul Primăverii

Despre Muzeul Satului Bănățean

O oază de liniște la marginea orașului, în Pădurea Verde, muzeul satului este destinația perfectă pentru evenimente care aduc oamenii împreună, fără a crea aglomerații. Cele peste 10 ha de teren sunt valorificate creativ, amenajate astfel încât publicul să se poată bucura de activitățile în desfășurare.

Mai multe informații despre festival pe https://parculprimaverii.ro/

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.