Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/03/2022
Lifestyle / Sport Viața Orașului

Cine sunt și ce au în comun cei mai buni sportivi sibieni?

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Cine sunt și ce au în comun cei mai buni sportivi sibieni? Share Cine sunt și ce au în comun cei mai buni sportivi sibieni?


Atleta Iulia Mărginean și culturistul Marcel Manea au fost numiți, pentru al doilea an consecutiv, cei mai buni sportivi sibieni, în cadrul Galei Sportului Sibian 2022. Iulia Mărginean a obținut locul 1 la categoria Sport Olimpic, în timp ce, Marcel Manea a ocupat locul 1 la categoria Sport Neolimpic.

Cine sunt cei doi sportivi și ce au ei în comun?

Iulia Mărginean are 18 ani și este din Mediaș. A obținut mai multe medalii de aur, argint și bronz la diversele competiții la care a participat, dar cea mai bună performanță a avut-o în 2021: locul al doilea și titlul de vicecampioană la Balcaniada de Juniori, care s-a desfășurat în orașul Kraljevo din Serbia.

Marcel Manea face bodybuilding de mai bine de 23 de ani și cu toate că a avut o pauză competițională de câțiva ani, a atins cel mai înalt nivel în cariera sa după vârsta de 40 de ani. Este dublu campion balcanic și dublu campion mondial la culturism, titluri obținute în anii 2020 și 2021. De mai bine de 13 ani, Manea este angajat al Poliției locale Sibiu.

Punctul comun al celor doi sportivi sibieni și motorul care i-a dus către poziția fruntașă este dragostea pentru sport, care implică sacrificii, efort, discplină, seriozitate, ambiție și pasiune.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.