Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/03/2022
Viața Orașului

BC CSU a trecut la un bilanț pozitiv în Liga Națională de Baschet Masculin după ce a învins și în meciul cu Rapid București

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii BC CSU a trecut la un bilanț pozitiv în Liga Națională de Baschet Masculin după ce a învins și în meciul cu Rapid București Share BC CSU a trecut la un bilanț pozitiv în Liga Națională de Baschet Masculin după ce a învins și în meciul cu Rapid București


CSU Sibiu a trecut și de Rapid București, 90-78 (41-40) în Sala Transilvania în ultimul meci din cadrul rundei a 26-a a Ligii Naționale de baschet masculin.

„Vulturii“ s-au zburlit mai serios la adversar abia în ultima parte a jocului, meciul având un istoric oarecum similar cu cel din urmă cu câteva zile, de la Galați, când am câștigat abia după o repriză de prelungiri.

Cel mai probabil, victoriile smulse greu, în condițiile în care ambele echipe întâlnite băltesc în coada clasamentului, au fost influențate de deplasările lungi, în decurs de doar 9 zile, pe traseul Sibiu – Timișoara – Galați – Sibiu. Așadar, după meciul epuizant de miercuri, de la Galați, CSU a reușit să țină steagul sus cu Rapid, care ne învinsese surprizător în tur, cu 94-86.

La fel ca la Galați, Rareș Uță a fost omul meciului pentru CSU Sibiu, de această dată fiind și MVP-ul partidei. Miguel Angel Hoyo a utilizat 11 jucători în acest meci, asigurând eficient rotația, în condițiile unui lot afectat de deplasările lungi. Doar tânărul de 21 de ani Anton Rotaru nu a punctat aseară, cu 5,33 minute în teren.

CSU Sibiu: Uță 29 de puncte, 8 recuperări, o pasă decisivă, Mo Pratt 12 pct., 5 rec., 6 p.d., Tamulis 12 puncte, 4 p.d., Padgett 11 pct., 5 rec., o pasă decisivă, Tohătan 7 pct., 9 p.d., Blake 6 pct., o recuperare, o pasă decisivă, Dragoste 6 pct., 4 rec., o pasă decisivă, McGrew 3 pct., 9 rec., 3 p.d., Năstruț 2 pct., o recuperare, Olaf Schaftenaar 2 puncte, o recuperare și o pasă decisivă.

Pentru runda a 27-a, CSU Sibiu se va deplasa la CSM VSKC Miercurea Ciuc, având programat meci sâmbătă 2 aprilie, în Sala „Eross Zsolt“.      

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.