Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/03/2022
Lifestyle / Sport Viața Orașului

Regatul Cailor organizează cinci competiții ecvestre anul acesta lângă București

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Regatul Cailor organizează cinci competiții ecvestre anul acesta lângă București Share Regatul Cailor organizează cinci competiții ecvestre anul acesta lângă București


Regatul Cailor, unul dintre cele mai prestigioase cluburi de echitație din țară, organizează împreună cu Federația Ecvestră Română cinci competiții naționale.

Regatul Cailor organizează cinci competiții ecvestre anul acesta lângă București

Concursurile naționale de sărituri peste obstacole sunt împărțite în cinci evenimente mari, în perioade diferite, după cum urmează:

06 – 08 mai  – Cupa Regatul Cailor

12 – 15 mai – Cupa Federației

01-03 iulie – Cupa Regatul Cailor II

29 septembrie – 02 Octombrie – Finala Forță Echipe Juniori, Seniori, Amatori, Copii

06 – 09 octombrie – Finala Grand Prix

Regatul Cailor organizează cinci competiții ecvestre anul acesta lângă București

Întins pe o suprafață totală de 6,5 hectare, Regatul Cailor se remarcă prin îmbinarea perfectă a profesionalismului și a pasiunii, clubul adresându-se astfel unui public larg care iubește sportul, respectă activitățile nobile și admiră conexiunea dintre participanți și caii acestora.

Despre competițiile pregătite pentru anul 2022, Vlad Bontea, fost președinte al Federației Ecvestre Române și brand ambassador al clubului Regatul Cailor spune:

Sportul ecvestru este spectacol și eleganță pentru spectatori și un stil de viață pentru sportivi și toți cei angrenați. Comunitatea sportului ecvestru este o lume minunată, iar efortul clubului Regatul Cailor de a organiza atât de multe evenimente sportive este dovada existenței unei echipe extraordinare. Locația, de asemenea, te încântă!

Ne dorim să oferim experiențe memorabile tuturor care ne vizitează și ne implicăm în susținerea și dezvoltarea sportului ecvestru prin organizarea de concursuri la standarde înalte.

Vă pot spune că descoperirea sportului ecvestru este de fiecare dată o surpriză plăcută.”

Regatul Cailor organizează cinci competiții ecvestre anul acesta lângă București

La cele cinci competiții sunt așteptați aproximativ 200 de concurenți per eveniment, cu vârste cuprinse între 7 si 60 de ani.

Mai mult, pe lângă partea sportivă și competitivă, Regatul Cailor este și oază de relaxare, ideal pentru familii, unde plimbările cu poneiul sunt preferatele copiilor, iar lecțiile de echitație sunt un mod ideal de destindere pentru adulți.

Adresa centrului de echitaţie este: Sat Varlaam, Comuna Adunaţii Copăceni, Judeţ Giurgiu, la doar 30 km de București.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.