Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/03/2022
Viața Orașului

O poveste orientală despre iubire și curaj, pe scena Teatrului Gong

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii O poveste orientală despre iubire și curaj, pe scena Teatrului Gong Share O poveste orientală despre iubire și curaj, pe scena Teatrului Gong


Weekendul acesta, la Teatrul “Gong” se înfiripă o poveste orientală despre iubire și curaj. Spectacolul „Da Yang şi Prinţesa Da Yin”, căci despre el este vorba, se va juca sâmbătă, de la ora 11. În cadrul spectacolului, regizoarea Eva Labadi Megyes foloseşte păpuşi inspirate din teatrul tradiţional japonez.

Spectacolul, după un basm oriental, de Éva Lábadi-Megyes, îi are în distribuție pe Andrei Hansel, Jenö Major, Angela Páskuy, Adrian Prohaska, Claudia Stühler, Daniel Neagu și Patrik Voicu.

“Spaţiul de joc al piesei este nuanţat de muzica şi de elementele de decor vii şi funcţionale, fiind totodată un suport conceptual de reprezentare a personajelor – marionete bunraku şi al modului lor de exprimare – un liant în relaţie cu privitorii. Eroul principal, pus în faţa a numeroase încercări şi primejdii, încearcă să răspundă idealurilor omenirii. Copiii vor descoperi lumea, iar adulţii vor redescoperi sentimentele de dragoste ce înnobilează fiinţa umană. Conceptul regizoral emoţionează şi ne reaminteşte că sufletul nostru este de natură divină”, spun reprezentanții Teatrului “Gong” din Sibiu.

Premierea spectacolului a fost în mai 2014.
Reprezentația de sâmbătă va avea loc în Sala Parter a Teatrului, prețul unui bilet fiind de 12 lei.

Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta peste cinci ani.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.