Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/03/2022
Zile si Nopti

BC CSU Sibiu joacă din nou în deplasare, de această dată la Galați

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii BC CSU Sibiu joacă din nou în deplasare, de această dată la Galați Share BC CSU Sibiu joacă din nou în deplasare, de această dată la Galați

Galben-albaștrii joacă din nou în deplasare, de această dată la Galați. Meciul este programat să se desfășoare miercuri.

BC CSU Sibiu pleacă la Galați după o înfrângere în partida disputată la finalul săptămânii trecute, la Timișoara, scor 73-69 pentru adversari. În urma acestui rezultat, BC CSU Sibiu ajunge la 11-12 în clasament. Rareș Uță a fost cel mai bun marcator din tabăra sibiană, cu 16 puncte, plus 5 recuperări și o pasă decisivă. Javion Blake a contribuit cu 14 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive. Monyea Pratt și-a trecut în cont 10 puncte, 7 recuperări și o pasă decisivă. Au mai marcat: Schaftenaar – 9 puncte (5 recuperări), Justas Tamulis – 8 puncte (4 recuperări și 4 pase decisive), McGrew – 5 puncte (6 recuperări și 2 pase decisive), Padgett – 4 puncte (6 recuperări) și Tohătan – 3 puncte ( 3 recuperări și o pasă decisivă).

Meciul de miercuri cu CSM Galați începe la ora 18:30.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.