Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/03/2022
Zile si Nopti

FC Hermannstadt a debutat cu victorie în Play-Off-ul ligii secunde

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii FC Hermannstadt a debutat cu victorie în Play-Off-ul ligii secunde Share FC Hermannstadt a debutat cu victorie în Play-Off-ul ligii secunde


FC Hermannstadt a debutat cu victorie în Play-Off-ul ligii secunde. Echipa de fotbal a Sibiului s-a impus duminică, pe terenul Stadionului Gaz Metan din Mediaș, cu scorul de 2-0 în fața Unirii Slobozia.

Cu cele trei puncte acumulate prin golurile marcate de Petrescu (minutul 20) și Paraschiv (minutul 54), FC Hermannstadt a urcat în clasament pe locul doi, cu speranțe mari de revenire în Liga I.

”A fost un meci greu.(…). Sincer, chiar am avut emoții cu meciul acesta. Un început de Play Off bun și legăm și a doua victorie. Îmi doresc să avem continuitate în rezultatele pozitive. Mă bucur că am fost pragmatici în momentele de meci bun ale adversarilor”, a declarat după meci Marius Măldărășanu, antrenor principal al sibienilor.

Tehnicianul Sibiului s-a declarat mulțumit de lotul pe care îl are la dispoziției și a precizat că urmează o perioadă cu presiune mare în lupta pentru revenirea în prima ligă a fotbalului românesc.

”Urmează două săptămâni de pauză să ne pregătim pentru că vom avea 3 meciuri într-o săptămână și nu va fi foarte ușor de gestionat această situație, încărcătură. Este presiune. Normal că ne dorim promovarea. Sunt 9 jocuri cu presiune și fiecare cu istoricul lui. (…) Avem un lot bun, sunt mulțumit de cei care azi au intrat în teren”, a mai declarat Marius Măldărășanu.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.