Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/03/2022
Zile si Nopti

Concert dedicat refugiaților ucrainieni la Filarmonica sibiană. Pe scenă vor performa, printre alții, Radu Nechifor și un cuplu de balerini ucrainieni stabiliți la Sibiu

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Concert dedicat refugiaților ucrainieni la Filarmonica sibiană. Pe scenă vor performa, printre alții, Radu Nechifor și un cuplu de balerini ucrainieni stabiliți la Sibiu Share Concert dedicat refugiaților ucrainieni la Filarmonica sibiană. Pe scenă vor performa, printre alții, Radu Nechifor și un cuplu de balerini ucrainieni stabiliți la Sibiu


Școala Populară de Arte și Meserii “Ilie Micu” și Filarmonica de Stat Sibiu, instituții aflate în subordinea Consiliului Județean, organizează un concert dedicat familiilor de ucraineni. Acesta este programat miercuri, 23 martie, de la ora 16, la Sala Thalia.

“De la Inimă la Inimă pentru Ucraina” este titlul evenimentului dedicat refugiaților de peste graniță.

Pe scena Sălii Thalia vor urca naistul Radu Nechifor, interpreții de muzică populară Mariana Anghel, Aurora și Săndel Mihai, precum și cuplul de balerini ucraineni, Ekaterina și Victor Tomashek, de la Teatrul Național de Operă și Balet Odesa, în prezent angajați la Teatrului de Balet Sibiu.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Teatrul de Balet Sibiu, Asociația “Mâini Unite” și Crucea Roșie.

Intrarea la spectacol va fi gratuită.

În Sibiu, în prezent, locuiesc sute de refugiați. Ei sunt găzduiți fie de familii, fie de ONG-uri sau în spațiile puse la dispoziție de autoritățile locale și județene, în mediul rural sau urban.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.