Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/03/2022
Evenimente

Doru Octavian Dumitru prezintă show-ul “Ne-a ieșit pe nas” la Filarmonica sibiană

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Doru Octavian Dumitru prezintă show-ul “Ne-a ieșit pe nas” la Filarmonica sibiană Share Doru Octavian Dumitru prezintă show-ul “Ne-a ieșit pe nas” la Filarmonica sibiană


Sibienii și nu numai sunt invitați să își înceapă weekendul în hohote de râs. Doru Octavian Dumitru va susține un one-man show, în această seară, de la ora 19, la Sala Thalia.

“Ne-a ieșit pe nas” este titlul spectacolului susținut de marele actor.
“Cred cu tot sufletul și bazat pe toată experiența mea profesională de până acum, în puterea vindecătoare a comediei. Cred că abilitatea de a râde inteligent rămâne cea mai dinamică formă de terapie pentru desprinderea din ghearele durerii, a tristeții și a stresului. Pentru mine, alături de credință și educație, râsul rămâne cea mai plăcută și pură formă de rezistență și purificare a spiritului uman”, spune Doru Octavian Dumitru.

Comediantul, născut în Arad, crescut în Bacău și stabilit în București, rămâne artistul român carismatic și elegant care a pus bazele stand-up-ului românesc atât înainte, cât și după anii 1990.

Cei care vor să uite, preț de câteva momente, de grijile cotidiene, sunt așteptați în această seară la Sala Thalia. Prețul unui bilet este 60 de lei.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.