Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/03/2022
Muzică Viața Orașului

THIEVERY CORPORATION concertează pe 27 iunie la Arenele Romane din București!

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii THIEVERY CORPORATION concertează pe 27 iunie la Arenele Romane din București! Share THIEVERY CORPORATION concertează pe 27 iunie la Arenele Romane din București!


THIEVERY CORPORATION revine la București pe 27 iunie 2022, la Arenele Romane. Biletele pot fi achiziționate aici.

Duo-ul american de muzică electronică, format din Rob Garza și Eric Hilton, revine la București pentru un live electrizant, organizat de Emagic și The Fresh. Thievery Corporation au devenit cunoscuți în 1996, când o piesă le-a fost inclusă pe una dintre compilațiile renumiților DJi și producători Kruder & Dorfmaister și au atins faima mondială cu cel de-al treilea și cel mai popular album al lor – The Richest Man in Babylon.

THIEVERY CORPORATION concertează pe 27 iunie la Arenele Romane din București!

În cei peste 25 de ani de activitate, Thievery Corporation a rămas unul dintre cele mai populare proiecte associate cu muzica electronică, cu un stil ce îmbină elemente de dub, acid jazz, reggae, muzică clasică indiană, muzică din Orientul Mijlociu, hip hop, muzică electronică și muzică braziliană, inclusiv bossa nova. Inițial cunoscuți pentru muzica abstractă, instrumentală, clasificată undeva între trip-hop și jazz, sunetul Thievery Corporation s-a extins pe parcursul anilor, incluzând vocalisti și instrumente live, iar principiile DYI și mesajele lor pentru incluziune au devenit astăzi din ce în ce mai relevante.

Cel mai recent material, Symphonik, a fost inspirat de concertul pe care THIEVERY CORPORATION l-a susținut la JFK Center în Washington D.C., în 2017. Pentru a onora acest spectacol, Rob Garza și Eric Hilton au produs acest album pe care l-au înregistrat cu FILMharmonic Orchestra din Praga.

,,Când eram copil, obișnuiam să merg tot timpul la Kennedy Center în D.C., așa că, să aud aceste piese interpretate cu o orchestră a fost uluitor, iar să fiu pe acea scenă a fost ceva la care, copil fiind, puteam doar să visez. Când totul a devenit realitate… a fost un vis împlinit. Toată inspirația a venit de acolo, iar apoi, lucrând cu FILMharmonic Orchestra și punând totul laolaltă, a fost o modalitate foarte reușită de a interpreta piesele.’’ a declarat Rob Gaza.

THIEVERY CORPORATION au mai fost prezenți în România la Sala Palatului, în 2008 și la cea de-a treia ediție a festivalului B’Estfest, în 2009. Ambele concerte au fost organizate de Emagic.

Biletele pentru concertul THIEVERY CORPORATION de la Arenele Romane pot fi achiziționate de aici și de pe iaBilet, la următoarele categorii:

PREMIUM SEATED (loc pe scaun în sectoarele E si K din apropierea scenei): 265 lei

GOLDEN STANDING (loc în picioare, în fața scenei): 195 lei

GENERAL ACCESS (cu loc în picioare sau pe scaun, în spatele zonei Golden): 145 lei

Biletele pot fi achiziționate și de deținătorii unui voucher sau ai unui pachet reSTARt Emagic.

FACEBOOK EVENT.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.