Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/03/2022
Zile si Nopti

Un cunoscut muzician sibian se implică în strângerea de bani pentru refugiații din Ucraina

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Un cunoscut muzician sibian se implică în strângerea de bani pentru refugiații din Ucraina Share Un cunoscut muzician sibian se implică în strângerea de bani pentru refugiații din Ucraina


Schimbul 3 by Adrian Ordean va susține miercuri, 16 martie, de la ora 20, la Teatrul Excelsior, un concert caritabil pentru ajutorarea victimelor și refugiaților din Ucraina. Intrarea se va face pe baza unei donații minime de 100 de lei.

Spectacolul „Artiști români pentru Ucraina” este un eveniment organizat la inițiativa prezentatoarei TVR, Carmen Târnoveanu. Concertul un demers personal, pro bono, al prezentatoarei TVR Carmen Târnoveanu și constă într-o serie de spectacole, unde publicul se regăsește în distribuție

„Pentru a fi de ajutor, pentru a fi de folos celuilalt, e destul să faci cât de bine poți, ceea ce știi tu să faci, ceea ce îti vine ție ușor să faci. Asta spun, de fiecare dată, și în emisiunea pe care o realizez la TVR, Canalul TVR Internațional. Pentru mine nu este doar un slogan rostit, la întâmplare, la televizor. Acum, acest crez este și la temelia campaniei caritabile pe care o realizez, pro bono, #ArtiștiRomâniPentruUcraina”, a explicat Carmen Târnoveanu într-un comunicat de presă.

Primul concert din cadrul seriei gândite pentru a ajuta victimele și refugiații este susținut de SCHIMBUL 3 by ADRIAN ORDEAN și are loc miercuri, 16 martie, la Teatrul Excelsior, ora 20, iar intrarea se face în baza unei donații minime de 100 lei.

„Această campanie a fost pusă pe picioare într-un timp foarte scurt și asta datorită tuturor celor implicați, care, imediat ce i-am contactat, nu doar că au răspuns afirmativ, dar, au rămas lângă mine până am găsit soluții pentru toate situațiile care se impun într-o astfel de poveste, poveste de fapte bune”, mai arată aceasta.

Banii care se vor aduna din donații în urma spectacolelor caritabile se vor folosi împreună cu Fundația World Vision România, prin care se vor face demersuri pentru a achiziționa unul sau mai multe containere modulare de locuit, pentru cei care au fugit din calea razboiului și s-au refugiat în România. Costul unui astfel de container este de aproximativ 10. 000 de euro, în funcție de caracteristici.

SCHIMBUL 3 by ADRIAN ORDEAN este proiectul în care sunt interpretate piesele compuse de Adrian Ordean  de-a lungul timpului. SCHIMBUL 3 a luat ființă în 1996, imediat dupa plecarea lui Adrian Ordean și a lui Leo Iorga de la Compact, botezul numelui fiind făcut de Florian Pittiș.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.