Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/03/2022
Viața Orașului

Viața orașului | Ce poți face în perioada 16-31 martie, la Sibiu?

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Viața orașului | Ce poți face în perioada 16-31 martie, la Sibiu? Share Viața orașului | Ce poți face în perioada 16-31 martie, la Sibiu?


Adio restricții, deja de câteva zile, ne-am reîntors la viața de dinainte de pandemie. Asta înseamnă săli pline la teatru, filarmonică sau cinema. Dar și festivaluri, evenimente sau competiții sportive cu zero restricții. A revenit și viața de noapte, în toate cluburile și puburile sibiene. Restaurantele, barurile și cafenelele primesc clienți la capacitate maximă. Fiți prudenți în continuare și aruncați un ochi peste recomandările noastre pentru perioada 16-31 martie.

 

Târgul de cariere

Viața orașului | Ce poți face în perioada 16-31 martie, la Sibiu?

Primul pas atunci când ești în căutarea unei noi oportunități profesionale este să fii față în față cu angajatorul. Acest lucru e posibil în 29 și 30 martie, la o nouă ediție a Târgului de cariere, care va avea loc la Hotel Ramada din Sibiu. În cele două zile ale evenimentului, companii de top, cum ar fi Vitesco Technologies, Continental Automotive Systems, Purolite, IFM și multe altele sunt pregătite cu răspunsuri pentru cei care le trec pragul. De ce e important să fii aici? Pentru că-ți oferă șansa de a te întâlni față în față cu cei mai mari angajatori din Sibiu, ocazia de a adresa întrebări pertinente despre procesul de angajare, multe uși și oportunități deschise, prilejul de a găsi jobul mult dorit. Fă primul pas spre angajare și află mai multe informații pe targuldecariere.ro/sibiu.

 

Concert simfonic

Viața orașului | Ce poți face în perioada 16-31 martie, la Sibiu?

Flautistul Ion Bogdan Ştefănescu alături de orchestra sibiană aduce pe scena Filarmonicii lucrări de Joseph Haydn, Carl Nielsen și Ludwig van Beethoven. Concertul simfonic va avea loc joi, 24 martie, ora 19 și va fi dirijat de Sergey Simakov.

 

Gală de balet

Viața orașului | Ce poți face în perioada 16-31 martie, la Sibiu?

Echipa Teatrului de Balet Sibiu aduce în fața publicului sibian momente coregrafice inedite de balet clasic, balet neoclasic și dans contemporan, în cadrul evenimentului Gală de balet. Acesta va avea loc în 19 și 20 martie, ora 19, la Centrul ”Ion Besoiu”.

 

Innovation Labs

Viața orașului | Ce poți face în perioada 16-31 martie, la Sibiu?

Ajuns la cea de-a X-a ediție, evenimentul dedicat start-up-urilor locale – Innovation Labs va fi prezent în 5 orașe din România, printre care și Sibiu. În 19 și 20 martie, între orele 9 și 15, la EduHub by ULBS, se va desfășura etapa de selecție a proiectelor. Mai apoi, timp de 6 luni, alături de o comunitate de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în tehnologie și business, se va desfășura programul de accelerare.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.