Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/03/2022
Artă & Cultură Viața Orașului

În ton cu vremurile: Muzeul Național Brukenthal face haz de necaz: ”Vă așteptăm să vă bucurați de o mulțime de lucrări realizate în ulei!”

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii În ton cu vremurile: Muzeul Național Brukenthal face haz de necaz: ”Vă așteptăm să vă bucurați de o mulțime de lucrări realizate în ulei!” Share În ton cu vremurile: Muzeul Național Brukenthal face haz de necaz: ”Vă așteptăm să vă bucurați de o mulțime de lucrări realizate în ulei!”


Muzeul Național “Brukenthal” a publicat, pe pagina oficială de Facebook, o imagine de sezon, făcând referire la cozile de la marile supermarketuri unde românii s-au înghesuit să cumpere ulei.

Instituția culturală sibiană îi îndeamnă pe oaspeți să viziteze Muzeul pentru a admira lucrările realizate în ulei.

“Brukenthal” a ilustrat mesajul cu o caricatură semnată de Costel Pătrășcan, în care un bărbat apare cu un cărucior într-o galerie de artă, spunând ” Mă interesează tablourile în ulei…”.

“De sezon! Duminică frumoasă! Vă așteptăm să vă bucurați de o mulțime de lucrări realizate în ulei în Muzeul Național Brukenthal! Bucurie, rațiune și pace!”, este mesajul postat de MNB.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută