Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/03/2022
Lifestyle

O nouă companie va opera zboruri pe ruta Sibiu – Viena

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii O nouă companie va opera zboruri pe ruta Sibiu – Viena Share O nouă companie va opera zboruri pe ruta Sibiu – Viena


Compania aeriană Ryanair anunță o nouă rută de la Aeroportul Internațional Sibiu spre Viena, Austria. Zborurile pe ruta Sibiu-Viena vor fi operate începând cu data de 1 mai 2022, cu 2 (două) frecvențe săptămânale, în zilele de joi și duminică. Preţul unui bilet este de 16,59 euro.

Ruta Sibiu – Viena operată de Ryanair oferă o alternativă de călătorie spre capitala Austriei, care vine în întâmpinarea așteptărilor tuturor pasagerilor interesați de serviciile de călătorie pe calea aerului de la Sibiu.

Această destinație se adaugă celor opt rute deja operate de către Ryanair, respectiv: Billund, Bologna, Bruxelles Charleroi, Corfu, Dublin, Liverpool, Milano Malpensa și Veneția Treviso.

Zborurile pot fi deja rezervate pe website-ul companiei aeriene www.ryanair.com, unde sunt disponibile detalii cu privire la orarul zborurilor și prețurile acestora.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută