Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/03/2022
Muzică

Musicalul “Next to Normal”, de pe Broadway la Bucureşti

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Musicalul “Next to Normal”, de pe Broadway la Bucureşti Share Musicalul “Next to Normal”, de pe Broadway la Bucureşti


Vineri, 18 martie, începând cu ora 19.30, ești invitat la Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” să fii martorul unui fenomen muzical unic, pe care revista Rolling Stone l-a numit ca fiind cel mai matur musical de pe Broadway al ultimilor ani, un musical american, pe versuri de Brian Yorkey și muzica de Tom Kitt, care a avut premiera pe Broadway în 2008, a cărui valoare incontestabilă a fost recunoscută prin 11 nominalizări la Premiile Tony dintre care a obținut 3 premii.

Musicalul “Next to Normal”, de pe Broadway la Bucureşti

Musicalul american Next to Normal / (A)normal, distins cu premiul Pulitzer pentru Dramaturgie, se joacă acum și în România cu o distribuție de excepție din care fac parte printre alții actorii Anca Florescu, Adrian Nour, Alexandra Penciu, Andrei Miercure, Cătălin Petrescu și Lucian Ionescu (premiul UNITER pentru cel mai bun actor în rol principal în anul 2020). 

Pe muzică 100% live ce te poartă printr-o combinație de stiluri de la Pop – Rock și Jazz până la Country-ul american, plin de umor și de lirism, musicalul Next to Normal surprinde diferite situații cotidiene ale unei familii care încearcă să depășească o grea încercare și să ducă o viață normală.

Musicalul “Next to Normal”, de pe Broadway la Bucureşti

Povestea permite publicului să intre în mintea și în inimile personajelor, să înțeleagă și să empatizeze cu dificultățile și sensibilitățile acestora. Next to Normal este un spectacol inițiatic despre vindecare, reamintire și acceptare și despre forța de a merge mai departe.

Bilete disponibile în rețeaua Ticket Store și pe site-ul www.nexttonormal.ro.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută