Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/03/2022
Artă & Cultură

Filme noi, spectacole de teatru și un tur virtual #devăzut gratuit în martie

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Filme noi, spectacole de teatru și un tur virtual #devăzut gratuit în martie Share Filme noi, spectacole de teatru și un tur virtual #devăzut gratuit în martie


art.raiffeisen.ro

Pe lângă mărțișoare, ghiocei și vreme plăcută, luna martie vine și cu producții noi pe care le poți urmări gratuit pe art.raiffeisen.ro. O vizită pe platforma Raiffeisen Art Proiect – Stagiune Virtuală îți oferă gratuit acces la filme, spectacole de teatru, concerte inedite și multe alte proiecte culturale de care te poți bucura pe orice device, oriunde ai fi.

Titlurile de urmărit în martie în Stagiunea Virtuală sunt:

Filme noi, spectacole de teatru și un tur virtual #devăzut gratuit în martie

Saloanele SoNoRo – Premieră: 3 martie 2022. O serie de cinci filme realizate în stilul fresh al echipei Festivalului SoNoRo despre muzică și artiștii care își transformă pasiunea în ceva ce te face să zici „Wow, ce bine sună!”. Descoperă în luna martie primele trei episoade: (1) The Cellist on the Roof – cu și despre violoncelistul Valentin Răduțiu, într-o incursiune prin Berlin; (2) Rhapsodie Roumaine – despre experiența descoperirii muzicii enesciene cu violoniștii Gilles Apap și Alexander Sitkovetsky, violistul Răzvan Popovici, violoncelistul Bernhard Naoki Hedenborg și pianista Diana Ketler; (3) Sound Waves – despre o zi în însorita Californie alături de Gilles Apap, reputatul enfant terrible al viorii.

Durata medie episod: 40 de minute


La Lilieci 2.0 – Un experiment video teatral inedit. Poemele lui Marin Sorescu despre lumea Bulzeștiului său natal devin baza unui exercițiu proaspăt de improvizație împărțit în cinci episoade: (1) Priveghi, (2) Lungule, (3) Prânzul, (4) Bota și (5) Scurteica. Co-producția este pusă în scenă de Asociația Acting UP și Teatrul „Tony Bulandra” din Târgoviște cu sprijinul Raiffeisen Bank.

Durată medie episod: 10 minute


Filme noi, spectacole de teatru și un tur virtual #devăzut gratuit în martie

Tur virtual live Stilul neoromânesc la nivel național – Premieră: 24 martie 2022, ora 19:00. O „plimbare” printre cele mai impresionante realizări arhitecturale în stil neoromânesc și clădirile renumite din orașele României. Ghidul tău în acest tur virtual live este Alexandru Buzatu, de la Interesting Times Bureau, arhitect pasionat și story-teller talentat.

Durată: 90 minute


Și dacă tot iei parte la #StagiuneVirtuală, merită să oferi câteva momente din timpul tău următoarelor opere:

Filme noi, spectacole de teatru și un tur virtual #devăzut gratuit în martie

Cuvintele dintre mine și tine. Întâlnirile Oanei Pellea – Un eseu video compus din 5 capitole de teatru-eseu-documentar în care actrița redescoperă „spiritul viu” al unor autori-reper din literatura română. Episoadele au la bază fragmente din opera literară, ideile, filosofia și marile întrebări de viață ale celor cinci mari autori abordați: Marin Sorescu, Mihai Eminescu, Ion Luca Caragiale, Nichita Stănescu și Gellu Naum.

Durată medie episod: 20 minute


Filme noi, spectacole de teatru și un tur virtual #devăzut gratuit în martie

Bornele nevăzute de pe Via Transilvanica – Lasă-te inspirat de România într-o călătorie-eveniment de zeci de kilometri! Ai ocazia să „vizitezi” peste 50 de obiective de patrimoniu așa cum au fost surprinse de o echipă de oameni talentați formată din creatori de conținut, producători video și audio, jurnaliști, copywriters și fotografi profesioniști. Nu e de ratat. Vizionare plăcută!

Durata: 30 de minute.

art.raiffeisen.ro

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută