Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/03/2022
Lifestyle / Sport Viața Orașului

Licitație cu tricourile componenților echipei BC CSU Sibiu pentru ajutorarea refugiaților din Ucraina

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Licitație cu tricourile componenților echipei BC CSU Sibiu pentru ajutorarea refugiaților din Ucraina Share Licitație cu tricourile componenților echipei BC CSU Sibiu pentru ajutorarea refugiaților din Ucraina

Echipa de baschet BC CSU Sibiu se alătură inițiativelor demarate în România pentru a-i ajuta pe ucraineni. Jucătorii pun la bătaie mai multe tricouri, iar câștigurile vor merge către refugiații ajungi la noi.

Este vorba despre maiourile de joc din pre-sezon ale componenților echipei seniori. „Nu am fi putut sta deoparte și, după ce ne-am alăturat campaniei derulate de suporterii echipei noastre, echipa a decis să ofere maiourile sportivilor noștri în semn de recunoștință pentru cei care doresc să-i sprijine cu donații în bani pe cei care și-au împachetat viața într-o valiză și-au plecat din calea războiului”, transmit oficialii echipei.

Licitația se derulează pe pagina de Facebook a clubului de baschet, unde doritorii pot posta în comentarii la fotografia cu maioul favorit, suma pe care vor să o doneze. Licitația începe de la suma de 200 de lei, fiecare pas este de 50 de lei și se va desfășura până joi, 10 martie, ora 20:00.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută