Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/03/2022
Artă & Cultură

“A WHOLE NEW WORLD”, Gală Extraordinară în ajun de Ziua Teatrului

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii “A WHOLE NEW WORLD”, Gală Extraordinară în ajun de Ziua Teatrului Share “A WHOLE NEW WORLD”, Gală Extraordinară în ajun de Ziua Teatrului


După simpatia de care s-a bucurat Concertul Extraordinar de Craciun „Joy to the world”, echipa condusă de regizoarea Antoaneta Cojocaru revine cu „A Whole New World”, o Gală Extraordinară concepută special pentru acest moment, în ajun de Ziua Mondială a Teatrului, pe 25 martie la ora 20.30, la Sala Rapsodia de pe strada Lipscani.

“A WHOLE NEW WORLD", Gală Extraordinară în ajun de Ziua Teatrului

O viziune artistică deosebită și delicată, 10 voci remarcabile, alături de o echipă cu experiență, compusă din actori, artiști vizuali, coregrafi, creatori de modă, light designeri, pe care i-ai întâlnit pe multe scene bucureștene precum: Bulandra, Teatrelli, Opera Națională București, Opera Comică pentru Copii, iți vor umple inima și te vor face să te reîndrăgostești de oameni! 

Regizoarea spectacolului, Antoaneta Cojocaru, declara cu ocazia lansării proiectului: „A Whole New World” este un spectacol despre celebrarea vieții, a empatiei, a iubirii și un manifest de rezistență la dezumanizare si la urât prin artă. Tocmai de aceea va îmbina cele mai frumoase arii și duete muzicale din opere și music hall-uri, cu texte deosebite din literatura internațională si românească, împreună cu momente de dans, cu artă vizuală, costume deosebite și un concept aparte de lumini, toate pentru a celebra împreună pacea și un nou început! Vino să te bucuri de artă împreună cu noi! Crede, deschide-ți inima, întinde mâna semenilor tăi și înfloreste!”

Spectacolul va avea loc vineri 25 Martie, de la ora 20:00, într-o reprezentație unică, fiind și transmis în regim de streaming pe platforma Streamerse, pentru țară și diaspora, iar biletele ssunt disponibile pe iabilet.ro.

Un spectacol cu Antoaneta Cojocaru și soliștii vocali (în ordine alfabetică): Rodica Bunea, Mădălina Constantinescu, Diana Hurjă, Andreea Iftimescu, Radu Ion, Andrei Mihalcea, Andrei Petre, Bogdan Podlovski, Daniel Pascariu și actorii Cristiana Ioniță, Maria Bucur, Răzvan Răduță, Adrian Loghin, iar la pian va fi Abel Corban 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută