Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/03/2022
Artă & Cultură

Au început înscrierile pentru HackITall

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Au început înscrierile pentru HackITall Share Au început înscrierile pentru HackITall


Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare București organizează în weekendul 26-27 martie 2022 concursul de programare HackITall, eveniment ce se va desfășura în mediul hibrid, proba de algoritmică desfășurându-se online, iar hackathonul la Biblioteca UPB, fizic.

Aflat la cea de-a zecea ediție, HackITall este dedicat tuturor studenților pasionați de domeniul IT&C. Aceștia au ocazia să experimenteze într-un timp foarte scurt concepte tehnice noi, cât și să își dezvolte capacitatea de lucru sub presiunea unui deadline impus.

Competiția HackITall este construită din două probe, la alegere:

1) Proba de hackathon în cadrul căreia studenții vor dezvolta un proiect software complet funcțional în decursul a 24 de ore, urmărind o temă aleasă de către sponsorii oficiali. Domeniile de lucru sunt IoT Manager, pentru hackathonul Siqsess și ESG – Environmental, Social and Corporate Governance, pentru hackathonul Deutsche Bank.

2) Proba de algoritmică ce se desfășoară de-a lungul a 6 ore, problemele propuse rezolvării fiind jurizate ulterior în funcție de performanțele atinse.

Participarea la eveniment se realizează în echipe de câte trei membri, pe bază de înscriere. Înscrierile sunt deschise până în data de 6 martie 2022 pe site-ul https://hack.lsacbucuresti.ro/. Procesul de selecție a echipelor participante va fi condus de reprezentanți ai sponsorilor oficiali după ce aceștia vor analiza CV-urile trimise în momentul procesului de înscriere.

Mai multe informații sunt disponibile AICI.

Pentru întrebări: www.facebook.com/LsacBucuresti

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută