Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/03/2022
Artă & Cultură

Teatrul Național Cluj-Napoca solidari cu Ucraina

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Teatrul Național Cluj-Napoca solidari cu Ucraina Share Teatrul Național Cluj-Napoca solidari cu Ucraina


În semn de solidaritate faţă de poporul ucrainean, Teatrul Național din Cluj-Napoca face apel la sentimentele profunde de umanitate și fraternitate ale tuturor clujenilor, atât față de cei prinși în conflictul armat de peste granițe, cât și față de cei care se refugiază pe teritoriul României.

Ne alăturăm așadar inițiativei Uniunii Ucrainenilor din România – filiala Cluj, care a deschis un fond special, denumit „Pentru pacea în Ucraina și solidaritate cu poporul ucrainean“, în vederea acordării de sprijin umanitar cetățenilor ucraineni din zonele afectate de conflict.

Ajutoarele în bani pot fi trimise în conturile deschise la Banca Comercială Română, sector 1 București:

cont în RON: IBAN      RO69 RNCB 0209 0061 5787 0001

cont în USD: IBAN      RO42 RNCB 0209 0061 5787 0002

De asemenea, în foaierul Teatrului Național, înainte și după fiecare spectacol, va fi amplasată o urnă, banii strânși urmând a fi depuși în fondul mai sus amintit.

Începând cu data de 1 martie 2022, spectacolele Teatrului Național vor începe cu un moment de reculegere pentru victimele războiului, precum şi de un îndemn la rugăciune pentru toți cei care trăiesc în Ucraina în această perioadă tulbure.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută