Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/03/2022
Viața Orașului

ULBS oferă spații de cazare și masă gratuită refugiaților din Ucraina

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii ULBS oferă spații de cazare și masă gratuită refugiaților din Ucraina Share ULBS oferă spații de cazare și masă gratuită refugiaților din Ucraina


Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu se alătură eforturilor civile de susținere a refugiaților din Ucraina și oferă spații de cazare și masă gratuită persoanelor nevoite să-și părăsească țara din cauza invaziei Federației Ruse.

”Universitatea ”Lucian Blaga”, la nevoie, poate ajuta cu spații de cazare, masă și, dacă este nevoie, cu servicii de consiliere psihologică”, a transmis rectorul Universității ”Lucian Blaga” într-un mesaj adresat ONG-urilor și voluntarilor implicați în campaniile umanitare destinate sprijinirii populației ucrainene.

Potrivit acestuia, oferta spațiilor de cazare va fi adaptată în funcție de necesități.

Sute de sibieni și firme s-au oferit voluntar în ultimele zile să ajute cu hrană, medicamente, haine și cazare refugiații ucraineni care fug de război, la mobilizarea ONG-urilor care au cerut colaborare între administrațiile locale din Sibiu și cele de la granița cu Ucraina, astfel încât ajutoarele să ajungă la oameni în timp util.

Mare parte dintre cei care au oferit ajutor s-au alăturat campaniei pornită pe grupul ”Vă ajutăm din Sibiu”, care a amenajat un punct de colectare a ajutoarelor pe strada Tractorului.

Crucea Roșie Sibiu s-a alătură și ea demersurilor, în fața valului de migranți, și, în parteneriat cu ProUcraina, strânge ajutoare într-un depozit din localitatea Șura Mică, în cadrul campaniei “Umanitatea nu are granițe”.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută