Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/01/2022
Artă & Cultură / Teatru Viața Orașului

Teatrul de Comedie la 61 de ani – ovaționat de cadrele medicale din București

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Teatrul de Comedie la 61 de ani – ovaționat de cadrele medicale din București Share Teatrul de Comedie la 61 de ani – ovaționat de cadrele medicale din București


Miercuri, 5 ianuarie 2022, Teatrul de Comedie a sărbătorit 61 de ani de activitate, în fața unui public special, format din cadrele medicale din București, dar și în fața unui public virtual, prin recitalul oferit de muzicianul Adrian Naidin și difuzat online, pe platformele de social media ale instituției.

Aniversarea a fost dublată de sărbătorirea reprezentației cu numărul 100 a îndrăgitului spectacol FIERARII de Milos Nikolic, regia Horațiu Mălăele, producție care îi aduce pe aceeași scenă pe actorii Mircea Rusu, Maia Morgenstern, George Mihăiță și Valentin Teodosiu și care se joacă de fiecare dată în regim de sold out. Ca semn de prețuire pentru eroii din prima linie în lupta contra pandemiei, în sală a fost prezent o parte din personalul medical din București, printre care îi amintim pe dr. Radu Țincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, dr. Raluca Teleanu, medic primar neurologie pediatrică la Spitalul Clinic de copii „Dr. Victor Gomoiu”, Cristiana Mateoiu, director executiv Fundația Inovații Sociale Regina Maria, dr. Vasile Ciubotaru, medic primar neurochirurgie Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni” etc.

Împreună cu actorii din distribuție, medicii au cântat la finalul reprezentației un spectaculos „La mulți ani” Teatrului de Comedie, instituție care, indiferent de condițiile pandemice, a înțeles să-și croiască drum până la spectatori, adeverind ceea ce a declarat dr. Radu Țincu: În contextul actualei pandemii, avem nevoie de teatru, avem nevoie de emoție, avem nevoie de încredere!

____________________________

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută