Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/12/2021
Lifestyle

Povești de Crăciun pentru toți copiii!

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Povești de Crăciun pentru toți copiii! Share Povești de Crăciun pentru toți copiii!


În luna decembrie a anului 2021, Asociația Arte dell’Anima implementează proiectul cultural-educațional „Let’s start reading”, proiect finanțat în cadrul programului Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act For Tomorrow. Asociația Arte dell’Anima continuă astfel seria proiectelor anului 2021 dedicate copiilor și adolescenților.

Povești de Crăciun pentru toți copiii!

Scopul proiectului „Let’s start reading” este să aducă spiritul sărbătorilor de iarnă în centrele de plasament. Copiii institutionalizați nu au nevoie doar de produse, ci și de atenție, iubire și experiențe care să contribuie la formarea lor, ca viitori adulți. Această nevoie afectivă se accentuează în perioada sărbătorilor, când se observă o creștere a promovării în spațiul public a imaginii de familie. Proiectul „Let’s start reading” presupune citirea unor povești de Crăciun de către actori profesioniști, pentru copiii institutionalizați de la centrele ce aparțin de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 1, partenerul proiectului. Proiectul se va desfășura în regim online, ținând cont de reglementările în vigoare cu privire la pandemia COVID-19.

Asociația Arte dell’Anima reprezintă un spațiu cultural independent, care prin eforturi continue a reușit timp de șase ani să găsească resursele umane, logistice și financiare pentru a deveni un promotor al culturii în comunitate. În cei 6 ani de activitate, asociația a implementat cu succes mai multe proiecte culturale și educaționale, atât din fonduri proprii cât și cu finanțare nerambursabilă. Peste 300 de cursanți au absolvit din 2015 cursurile de dezvoltare personală prin tehnici teatrale.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/ de inițiativă.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută