Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/12/2021
Viața Orașului

Târg de Crăciun cu decorațiuni de sezon realizate de persoane cu dizabilități, la sediul Asociaţiei Diakoniewerk

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Târg de Crăciun cu decorațiuni de sezon realizate de persoane cu dizabilități, la sediul Asociaţiei Diakoniewerk Share Târg de Crăciun cu decorațiuni de sezon realizate de persoane cu dizabilități, la sediul Asociaţiei Diakoniewerk


Ca în fiecare an în preajma Sărbătorii Crăciunului continuăm tradiţia şi invităm familiile, prietenii, admiratorii şi întreaga comunitate sibiană la Ziua Porţilor Deschise în Centrul de Zi cu specific ocupaţional pentru persoane cu dizabilităţi din Sibiu.

Anul acesta vă vom încânta cu decoraţiunile specifice şi lumânările făcute de multe mâini dibace şi astfel vă prezentăm o parte din activitatea unor oameni deosebiţi.

" "

Ne dorim să vă bucurăm cu produsele noastre pentru a face şi voi la rândul vostru bucurii celor dragi.

Vă invităm în perioada 15.12. – 17.12. şi 20.12 – 21.12. între orele 10:00 – 17:00 şi în data de 18.12 de la ora 15:00 – 18:00 la un TÂRG DE CRĂCIUN organizat în holul atelierului nostru respectând toate măsurile de siguranţă din Sibiu, str. Mitropoliei nr. 28.

Cei care doresc să facă o comandă pe care apoi o pot ridica gata pregatită, ne pot contacta la numărul de telefon 0724 082 830 (şi whatsapp) sau prin mesaj pe pagina noastră de Facebook „Diakoniewerk România”.

Centrul de Zi cu specific ocupaţional pentru persoane cu dizabilităţi din Sibiu a fost înfiinţat şi este administrat de furnizorul de servicii sociale Asociatia Diakoniewerk International şi cuprinde un ansamblu de activităţi realizate în intervale diferite ale zile pentru a răspunde nevoilor individuale specifice ale persoanei adulte cu dizabilităţi în vederea depăşirii situaţiilor de dificultate, dezvoltării potenţialului personal şi prevenirii instituţionalizării.

Scopul este acela de a oferi servicii sociale având o misiune pedagogică şi strategică, de îmbunătăţire a calităţii vieţii persoanelor cu dizabilităţi şi familiei acestora, aflate în dificultate şi se orientează spre activităţi de ergoterapie, în care persoanele cu dizabilităţi mintale şi asociate, pot participa activ la viaţa cotidiană.

Activitatea Asociaţiei Diakoniewerk International este posibilă prin susţinerea financiară de la bugetul Consiliului Judeţean  Sibiu şi al Primăriei Sibiu, evenimente de strângere de fonduri aşa cum este Maratonul International Sibiu, finanţări externe şi sponsorizări. Pe această cale dorim să mulțumim celor trei sponsori principali GLS General Logistics Systems Romania SRL, Colt Technology Services RO SRL şi Pan Adami SRL.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută