Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/12/2021
Lifestyle / Sport Viața Orașului

Arena Platoș Păltiniș amână pentru a două oară deschiderea noului sezon de schi. Care e noua dată anunțată pentru deschidere?

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Arena Platoș Păltiniș amână pentru a două oară deschiderea noului sezon de schi. Care e noua dată anunțată pentru deschidere? Share Arena Platoș Păltiniș amână pentru a două oară deschiderea noului sezon de schi. Care e noua dată anunțată pentru deschidere?


Complexul de ski și snowboard Arena Platoș, situat în apropierea stațiunii Păltiniș, județul Sibiu, amână pentru a două oară deschiderea noului sezon.

A doua încercare de deschidere a pârtiilor, anunțată inițial pentru acest weekend, a fost amânată, de data acesta din cauza ploii care a distrus stratul de zăpadă existent, o nouă variantă de deschidere fiind lansată pentru a doua parte a lunii decembrie, potrivit anunțului transmis de organizatori.

" "

”Dacă site-urile de prognoze meteo raportează un trafic nemaiauzit, noi suntem! Am dat sute de refreshuri zilele astea, gândindu-ne că ploaia de astăzi, anunțată încă de luni, va cădea printr-un noroc nemaivăzut sub formă de zăpadă. La altitudini mai mari a nins, la Arena Platoș Păltiniș, din păcate, astăzi (nr. vineri) a plouat. O buna parte din stratul de zăpadă căzută in ultimele zile s-a stricat, așa că ne este imposibil să deschidem mâine ????. Însă, prognoza meteo care ne-a chinuit în ultimele zile arată foarte bine pentru săptămâna viitoare, așa că sunt șanse mari să schiem weekendul viitor”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook a complexului.

Stratul de zăpadă la Păltiniș a depășit 20 de centrimetri iar în timpul nopții temperaturile sunt negative.

În perioada de vârf de sezon, cartelele de zi sau de weekend vor costa 120 de lei pentru adulți, 115 pentru studenți și 100 pentru copii. În extrasezon, acestea vor costa între 70 și 90 de lei.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută