Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/12/2021
Artă & Cultură Viața Orașului

Teatrul de Balet Sibiu încheie anul cu 5 spectacole sold-out: ”Mulțumesc tuturor spectatorilor care ne-au fost alături în acest an greu”

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Teatrul de Balet Sibiu încheie anul cu 5 spectacole sold-out: ”Mulțumesc tuturor spectatorilor care ne-au fost alături în acest an greu” Share Teatrul de Balet Sibiu încheie anul cu 5 spectacole sold-out: ”Mulțumesc tuturor spectatorilor care ne-au fost alături în acest an greu”

Teatrul de Balet Sibiu încheie anul 2021 cu cinci reprezentații ale spectacolului de balet clasic „Spărgătorul de nuci”, coregrafia Vasile Petruțiu, care vor fi prezentate publicului pe 8, 9 și 10 decembrie, de la ora 19:00, respectiv pe 9 și 10 decembrie, la matineu, pentru copii, de la ora 12:00. Pentru toate cele cinci reprezentații, capacitatea de 30% a sălii de spectacol a fost integral ocupată și spectacolele se vor dansa cu casa închisă. Pentru perioada ianuarie – aprilie 2022, Teatrul de Balet Sibiu a programat zece reprezentații ale unora dintre cele mai apreciate titluri din repertoriu.

„În luna decembrie, «Spărgătorul de nuci» este un titlu nelipsit din programul teatrelor de balet și operelor de pretutindeni. Alături de «Lacul Lebedelor», «Don Quijote», «La fille mal gardée», «Spărgătorul de nuci» este unul dintre cele mai frumoase spectacole de balet clasic și unul dintre cele mai bine vândute spectacole din repertoriul nostru. Ne-am obișnuit să avem săli pline la Sibiu, cu fiecare reprezentație a acestui minunat balet. Anul acesta, în contextul impus de situația pandemică, vom juca pentru prima dată în istoria noastră de 13 ani, cu doar 30% din capacitatea sălii de spectacol. În numele întregii echipe a Teatrului de Balet Sibiu le mulțumesc tuturor spectatorilor noștri pentru că ne-au fost alături în acest an greu. Le doresc tuturor multă sănătate, sărbători cu bine, cu liniște și să nu-și piardă credința și speranța într-un viitor mai luminos. Pentru primele patru luni ale anului 2022, am programat zece spectacole care să aducă publicului nostru bucurie. Cred că avem nevoie mai mult decât oricând de spectacole care să ne aducă împreună cu bucurie și stare de bine.” Ovidiu Dragoman, Manager Casa de Cultură a Municipiului Sibiu – Teatrul de Balet Sibiu

" "

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută