Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/12/2021
Lifestyle Viața Orașului

Ziua Internațională a Voluntariatului la Centrul Cultural Reduta în 5 decembrie

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Ziua Internațională a Voluntariatului la Centrul Cultural Reduta în 5 decembrie Share Ziua Internațională a Voluntariatului la Centrul Cultural Reduta în 5 decembrie


Consiliul Județean al Elevilor Brașov în parteneriat cu Centrul Cultural
Reduta, platforma VoluntarBV.ro, Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare
Durabilă Brașov și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov organizează un eveniment dedicat Zilei Internaționale a Voluntariatului.
Programul la Centrul Cultural Reduta pentru duminică 5 decembrie, este
următorul:

Pentru a sărbători această zi specială dedicată tuturor voluntarilor a fost pregătit următorul program:

12:00-16:00
Atelier de literatură (Sala de Consiliu) – scrisori pentru cei în nevoie și altele;

12:00-16:00
Atelier cu activități pentru copii (Sala Muzica) – introducere în lumea voluntariatului;

12:00-16:00
Atelier de artă vizuală și abilități practice (Sala Muzica)

12:00-19:00
Expoziție arte vizuale (Sala Muzica, Foaier)

12:00-19:00
Târg ONG (Foaier) – activități de promovare, prezentare;

16:00-17:00
Panel Discussion „Importanța voluntariatului în dezvoltarea comunitară” (Sala Mare, Live On-line) cu Teo Pirpiliu – Consiliul Județean al Elevilor Brașov, Ionuț David – platforma VoluntarBV.ro, Andrei Crizbășan – ROTARACT Brașov, Viorel Mihai – Ranger Tâmpa, Virginia Alexandrescu – Asociația Kastel Youth.

18:00-19:30
Spectacol „Youth Takes Over” (Sala Mare, Live On-line)

„Îmi face o deosebită plăcere să mă aflu printre organizatorii evenimentului dedicat Zilei Internaționale a Voluntariatului. După multă muncă, într-un timp destul de scurt, totul se materializează.

Voluntariatul face parte din viața elevilor şi constituie un aspect important în dezvoltarea acestora. Pe această cale, vă invit să sărbătoriţi alături de noi, să vă implicați în atelierele desfăşurate şi să susțineți activitatea organizațiilor şi voluntarilor din comunitate; în data de 5 decembrie 2021 (duminică), de la ora 12:00, în cadrul Centrului Cultural Reduta din Centrul Vechi al Braşovului.

Mulțumesc partenerilor, Consiliului Județean al Elevilor Braşov pentru implicare şi menționez că rămânem deschişi pentru viitoare proiecte şi colaborări”, comunică Teo Pirpiliu, președinte Consiliul Județean al Elevilor Brașov.

Saptamana Națională a Voluntariatului (SNV) este un eveniment inițiat și coordonat de către Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat începând cu anul 2002 și implementat în colaborare cu sute de parteneri locali – ONG-uri și instituții care implică voluntari și centre de voluntariat. SNV este cel mai mare eveniment anual de celebrare a voluntariatului și de apreciere publica a voluntarilor din Romania, menit să mobilizeze cât mai multe organizații si voluntarii pe care aceștia îi implică, pentru a sărbători împreună voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunității pentru acesta si pentru a recunoaște public activitatea voluntarilor.
Organizația ta este interesată să devină partener local SNV? Intră pe pagina evenimentului – www.saptamanavoluntariatului.ro – pentru a afla cum.
În perioada dintre edițiile evenimentului, promovăm, prin pagina de Facebook, oportunități de voluntariat culese din toata țara.

 

 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută