Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/11/2021
Viața Orașului

Ceremoniile de 1 Decembrie, Ziua Națională a României vor avea loc la Sibiu în format restrâns, fără accesul publicului

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Ceremoniile de 1 Decembrie, Ziua Națională a României vor avea loc la Sibiu în format restrâns, fără accesul publicului Share Ceremoniile de 1 Decembrie, Ziua Națională a României vor avea loc la Sibiu în format restrâns, fără accesul publicului


Din cauza restricțiilor impuse de pandemie, ceremoniile de 1 Decembrie, Ziua Națională a României vor avea loc în format restrâns, fără accesul publicului, anunță reprezentanții Instituției Prefectului Sibiu.

O ceremonie oficială în format restrâns va fi organizată miercuri, 1 Decembrie, începând cu ora 10:00, la Monumentul “Ostașului din toate timpurile”, din fața Cercului Militar din municipiul Sibiu.

Premergător ceremoniei, de la ora 09:50, va fi susținut un Concert al Muzicii Militare din Garnizoana Sibiu. După intonarea Imnului național al României va fi oficiată slujba religioasă de cinstire a memoriei eroilor. Ceremonialul se va încheia cu depuneri de coroane și jerbe de flori.

“Evenimentul, care nu va fi deschis publicului, se va desfășura cu respectarea strictă a prevederilor legale referitoare la prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, inclusiv purtarea măștii în exterior. Participarea se va face pe bază de invitație, incluzând și detașamentul de onoare”, se arată în comunicatul Prefecturii Sibiu.

Asistența medicală va fi asigurată de Spitalul Militar Sibiu, în echipaj activând și un  doctor epidemiolog, adaugă sursa citată.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.