Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/11/2021
Artă & Cultură Muzică

Grigore Leșe, surpriza concertului simfonic de 1 Decembrie, de la Filarmonica de Stat Sibiu

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Grigore Leșe, surpriza concertului simfonic de 1 Decembrie, de la Filarmonica de Stat Sibiu Share Grigore Leșe, surpriza concertului simfonic de 1 Decembrie, de la Filarmonica de Stat Sibiu


Grigore Leșe sărbătorește Ziua Națională a României la Sibiu. Surpriza concertului simfonic de 1 Decembrie, de la Filarmonica de Stat Sibiu, va fi prezența pe scena Sălii Thalia a interpretului de muzică tradițională românească pe care sibienii îl vor putea asculta începând cu ora 19.

Alături de Grigore Leșe și de orchestra simfonică a Filarmonicii de Stat Sibiu, publicul se va putea bucura de participarea Corului Facultății de Muzică Religioasă din Sibiu, condus de Dan Alexandru Streza, și a soliștilor Sorin Petrescu – pian și Doru Roman – percuție. La pupitru se va afla maestrul Constantin Grigore.

“Muzicienii au pregătit un repertoriu care vă va surprinde cu ritmuri și armonii de altădată, dar mai ales creații românești noi: Grigoraș Dinicu – „Hora Staccato” (orchestrație: Sorin Petrescu), George Enescu – „Eu mă duc, codrul rămâne”, Vlad Burlea – fantezia „Coasa”, Dan Dediu – „Hora Mărțișor”, Irina Odăgescu – „De dor și de voie bună” „Violeta Dinescu – „Ecouri pentru Contraste”. Biletele pentru concertul de Ziua Națională pot fi procurate de la casa de bilete a Filarmonicii sau de pe iabilet.ro, la prețul de 100 lei”, spun organizatorii.

În ceea ce privește accesul la eveniment, participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă întrea 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusulSARS-CoV-2.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.