Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/11/2021
Artă & Cultură Lifestyle Viața Orașului

Iluminatul festiv din centrul istoric al orașului Sibiu va fi pornit odată cu deschiderea Târgului de Crăciun

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Iluminatul festiv din centrul istoric al orașului Sibiu va fi pornit odată cu deschiderea Târgului de Crăciun Share Iluminatul festiv din centrul istoric al orașului Sibiu va fi pornit odată cu deschiderea Târgului de Crăciun


Iluminatul festiv din centrul istoric al orașului Sibiu va fi pornit vineri, 26 noiembrie, odată cu deschiderea Târgului de Crăciun din Piața Mare unde accesul este permis anul acesta, pentru prima dată, doar persoanelor vaccinate împotriva Covid sau care fac dovada trecerii prin boală.

În condițiile restricțiilor impuse de autoritățile naționale, toți sibienii și turiștii care se vor plimba pe străzile din zona centrală a orașului se vor putea bucura nestingheriți de atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Odată cu deschiderea Târgului de Crăciun, municipalitatea sibiană va aprinde luminile vineri seara și în Piața Mică, Piața Huet, precum și pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, strada Cetății și strada Mitropoliei.

În cartiere și pe marile bulevarde din oraș iluminatul de sărbători va fi pornit gradual.

După un an de pauză cauzată de pandemie de coronavirus, Primăria Sibiu a avizat organizarea Târgului de Crăciun 2021 în condiții speciale.

Târgul de Crăciun este deja în pregătiri și va avea loc în Piața Mare a Sibiului, în perioada 26 noiembrie – 2 ianuarie. Spațiul va fi îngrădit pentru controlul accesului.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.