Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 12/11/2021
Film

Proiecții gratis pentru sibieni la aniversarea a doi ani de CineGold

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Proiecții gratis pentru sibieni la aniversarea a doi ani de CineGold Share Proiecții gratis pentru sibieni la aniversarea a doi ani de CineGold


În acest weekend, CineGold împlinește doi ani. Sibienii care doresc să vadă un film o pot face gratuit, duminică, 14 noiembrie.

„Pe 14 noiembrie vă invităm la CineGold să sărbătorim împreună doi ani de activitate în Sibiu. Cu această ocazie facem cinste cu ACCES GRATUIT la două super-filme: Avatar și Casablanca”, transmit reprezentanții CineGold Sibiu.

Tot ce trebuie să faceți este să veniți la casele de marcat și să solicitați locul sau locurile pe care le doriți. Filmele rulează, duminică, la următoarele ore: Avatar – 14:30 și 20:10 și Casablanca – 12:10 și 17:50. 

„Completăm ziua noastră aniversară și cu alte surprize și premii pe care vă invităm să le descoperiți singuri – duminică, 14 noiembrie. Locurile sunt limitate, conform prevederilor legale in vigoare”, mai spun reprezentanții CineGold.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.