Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/10/2021
Muzică

ARTmania anunță una din surprizele ediției 2022: trupa daneză Mercyful Fate va concerta în premieră națională la Sibiu

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii ARTmania anunță una din surprizele ediției 2022: trupa daneză Mercyful Fate va concerta în premieră națională la Sibiu Share ARTmania anunță una din surprizele ediției 2022: trupa daneză Mercyful Fate va concerta în premieră națională la Sibiu


Trupa daneză de black metal Mercyful Fate concertează în iulie 2022 în Piața Mare a Sibiului, în premieră națională, în deschiderea Festivalului ARTmania, împreună cu Pain of Salvation, Leprous și Dordeduh, anunță organizatorii festivalului.

”Mercyful Fate, una dintre cele mai influente trupe ale scenei metal internaționale, creație a iconicului King Diamond, alege ARTmania pentru primul show susținut în România. Seria noutăților din line-up-ul festivalului continuă cu (a-z) Dordeduh (RO), Leprous (SE) și Pain of Salvation (SE), completate de reconfirmările venite din partea (a-z) Bucovina (RO), Cult of Luna (SE), Taine (RO) și The Vintage Caravan (ISL)”, anunță ARTmania.

Pe scena din Piața Mare de la Sibiu vor mai concertaîn în cele trei zile de festivalul My Dying Bride (UK), Testament (SUA), Transatlantic și The Pinneaple Thief (UK), ”artiști care, după doi ani de pandemie, ne vor ajuta să ne reamintim de apropierea şi de sentimentul de conexiune umană pe care muzica live reușește să îl construiască”, precizează organizatorii.

Biletele pentru ARTmania 2022 au fost deja scoase la vânzare, pe artmaniafestival.ro, eventim.ro și iabilet.ro la prețul de 390 lei/ buc. + taxe, disponibile în limita stocului, dar nu mai târziu de data următorului anunț, care va avea loc în decursul lunii noiembrie 2021.

Abonamentele achiziționate pentru edițiile amânate în 2019 și 2021 rămân valabile pentru ediția de anul viitor.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută