Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/10/2021
Artă & Cultură / Art Expo

Noaptea Albă a Galeriilor revine la Sibiu și în acest an

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Noaptea Albă a Galeriilor revine la Sibiu și în acest an Share Noaptea Albă a Galeriilor revine la Sibiu și în acest an


Noaptea Albă a Galeriilor/NAG este cel mai longeviv eveniment dedicat comunității creative . Inițiat și organizat de Asociația Ephemair, NAG s-a extins la nivel național o dată cu a zecea ediție din 2016 și în prezent este organizat în cadrul unei rețele naționale a organizatorilor locali NAG în mai multe orașe din România, printre care și Sibiu, unde organizator este Pintea Dan-Raul PFA.

Noaptea Albă a Galeriilor revine la Sibiu și în acest an

Ediția de anul acesta se desfășoară în perioada 15-16-17 octombrie și are loc în 16 locuri culturale organizate într-un traseu de noapte ce începe la ora 18 și se termină la ora 23.

Programul este prelungit pe durata a trei seri, pentru a se bucura participanții, organizatorii și publicul de un eveniment cultural realizat în condiții de siguranță în această perioadă încă dificilă pentru întreaga societate.

Noaptea Albă a Galeriilor / NAG București este un proiect co-finanțat de Primăria Capitalei prin ARCUB în cadrul Programului București – Oraş deschis 2021. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Primăriei Municipiului București sau ARCUB.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută