Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/09/2021
Podcast

A apărut episodul 4 din Podcastul Zile și Nopți cu artiști brașoveni

Vlad T. Copilu De Vlad T. Copilu
Comentarii A apărut episodul 4 din Podcastul Zile și Nopți cu artiști brașoveni Share A apărut episodul 4 din Podcastul Zile și Nopți cu artiști brașoveni


În cel de-al patrulea episod colegul nostru, Vlad Copilu, i-a avut avut invitați pe cei din grupul Watzzy. S-a consemnat și un record în ceea ce privește durata emisiunii, o ora și 20 de minute.

Watzatka Robert este un autor, chitarist, vlogger, singer, cunoscut publicului brașovean atât pentru creațiile proprii, cât și pentru colaborările cu alți artiști împreună cu care a lansat o serie de compoziții Funk Rock cu elemente de jazz, blues, acoustic și alternative.
Watzzy este prezent în peisajul muzical brașovean de peste 10 ani. În 2019 a lansat “Pamela”, un album de studio (LP) iar în 2020 – “F.A.N. Sessions” care este un live session înregistrat în 2014 împreună cu membrii fostei trupe care dă și numele albumului.
Mai are în lucru un EP și un nou LP pe care se pregătește să le lanseze în curând.
Watzzy este un proiect muzical dinamic, cu o viziune artistică proprie, adaptată la dimensiunea evenimentelor la care participă, de la #singurcuc – acoustic, până la trupă completă: concerte, Tușnad Gastro Blues Fest, Tam Tam festival, Street Delivery Brașov Ed.1

Watzzy – chitară, voce, vioară
Soka (Sütő Ákos) – tobe
Cipa (Ciprian Dragomir) – bas, voce
Mihai Nedea – clape

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută