Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/09/2021
Eat & Drink Viața Orașului

Încep Sărbătorile Toamnei, la Palatul Brukenthal din Avrig

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Încep Sărbătorile Toamnei, la Palatul Brukenthal din Avrig Share Încep Sărbătorile Toamnei, la Palatul Brukenthal din Avrig


În perioada următoare (18 septembrie – 18 octombrie), la Palatul Brukenthal din Avrig vor fi organizate Sărbătorile Toamnei, adevărate provocări la distracţie, mâncare bună, atmosferă frumoasă, încărcată de savorile şi culorile toamnei şi cele mai potrivite băuturi pentru gusturile fiecărui vizitator.

Pregătirile pentru stabilirea programului complet şi amenajarea domeniului sunt în plină desfăşurare, cele mai importante lucrări fiind executate în zona restaurantului Edenul Transilvaniei, unde oaspeţii vor petrece, cu siguranţă, cea mai mare parte a timpului. Terasa restaurantului a fost decorată şi amenajată în ton cu anotimpul, cu elemente naturale, rustice şi obiecte inspirate din obiceiurile, meşteşugurile şi tradiţiile specifice acestei perioade. Nu lipsesc binecunoscuţii dovleci, baloţii de paie, teascul şi zdrobitorul de struguri, dar nici alte elemente ce ne trimit spre recoltele toamnei, spre culorile şi frumuseţea anotimpului, toate acestea aducând un plus de farmec acestui loc încărcat de istorie şi civilizaţie.

La Sărbătorile Toamnei găzduite de Palatul Brukenthal Avrig cei mai răsfăţaţi vor fi gurmanzii de toate vârtele, responsabilii complexului fiind pregătiţi cu un meniul special dedicat anotimpului, multe preparate de sezon, dar şi deja faimoasele feluri de mâncare aflate de mulţi ani în oferta acestui loc. Din meniul special de toamnă nu vor lipsi legumele gătite pe plita încinsă, purcelul şi berbecuţul la proţap, specialităţile din vânat etc. Toate aceste bunătăţi, dar şi multe altele, vor fi inspirat completate cu programe muzicale live, degustări de vin şi diverse concursuri cu premii.

Cum se întâmplă în mod normal la orice sărbătoare, şi aici mâncarea va fi stropită cu bere din belşug, vin de cea mai bună calitate şi alte băuturi alcoolice şi nealcoolice.

La Palatul Brukenthal Avrig, se încing plitele şi grătarele şi se dă startul Sărbătorilor Toamnei!

Luna de evenimente pregătită la fosta resedinţă de vară a baronului Samuel von Brukenthal se desfăşoară sub tema „Brukenthalfest” şi este prilejuită de aniversarea a 300 de ani de la naşterea fostului guvernator al Transilvaniei.

Cei ce doresc informaţii suplimentare sau rezervări, pot telefona la numărul 0726234417, pot accesa pagina de facebook a Palatului Brukenthal Avrig, sau pot trimite email, la adresa: office@palatulbrukenthalavrig.ro.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută