Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/09/2021
Muzică Viața Orașului

Sibiu Music Fest 2021 – Sărbătoarea muzicală a oraşului Sibiu

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Sibiu Music Fest 2021 – Sărbătoarea muzicală a oraşului Sibiu Share Sibiu Music Fest 2021 – Sărbătoarea muzicală a oraşului Sibiu


Duminica, 19 septembrie, fii prezent în Piața Mare la cel mai mare concert al toamnei  din Sibiu și bucură-te de întâlnirea cu artiștii tăi preferați!

Ediţia de anul trecut  Sibiu Music Fest a strâns 30.000 de spectatori, iar transmisia live a concertelor a adunat 400.000 de utilizatori în online.

Duminica incepând cu ora 19:00 se dă chemarea în fața scenei din Piața Mare pentru cea de-a patra   ediție a evenimentului , o adevărată sărbătoare a muzicii românești şi a oraşului Sibiu la care publicul fredonează hiturile momentului alături de artiștii preferați.

Invitații acestei ediții Sibiu Music Fest sunt: Smiley, Dorian Popa, Andra Gogan, AYA si ARIAS, intrarea este liberă pentru ca toţi sibienii să se poata bucura de sărbătoarea oraşului lor.

In deschidere o sa cante o trupa noua sibiana care se numeste AMERAS , aceasta este  formata din doua vocaliste si patru instrumentisti, toti sibieni.

O  scenă cu deschidere de 25 m, echipată cu aparatură de ultimă generaţie, lumini inteligente, ecrane led, sistem de sunet performant.

Sibiu Music Fest se va transforma de anul viitor intr-un festival cu trei scene care se va desfasura  pe o perioada de trei zile  .Ne dorim sa organizam festivalul in Padurea Dumbrava,  speram noi si cu sprijinul Consiliului Judetean Sibiu si al Muzeului Astra in administrarea carora se afla locatia .

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută