Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/09/2021
Viața Orașului Lifestyle / Sport

Voleiul revine în Piața Mică: 59 de echipe de amatori și profesioniști, la cea de-a 8-a ediție a turneului Sibiu Sands

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Voleiul revine în Piața Mică: 59 de echipe de amatori și profesioniști, la cea de-a 8-a ediție a turneului Sibiu Sands Share Voleiul revine în Piața Mică: 59 de echipe de amatori și profesioniști, la cea de-a 8-a ediție a turneului Sibiu Sands


Cel mai important turneu de volei pe plajă din România revine în Piața Mică, în perioada 14 – 19 septembrie, după un an de pauză. La Sibiu Sands 2021 vor participa nu mai puțin de 59 de echipe, la patru categorii. Organizatorii au pus în joc premii de peste 3000 de euro și se așteaptă la o ediție spectaculoasă, întrucât revin și jucătorii profesioniști pe teren.

Număr record de echipe

La Open Feminin s-au înscris 8 echipe, la Open Masculin 11, iar la Amatori Feminin 12. La categoria Amatori Masculin s-a înregistrat un record al numărului de participanți, fiind înscrise și validate în concurs 28 de formații. „Avem un record de echipe participante la categoria Amatori Masculin. Vom juca pe tablou de 32 de echipe pentru a da tuturor echipelor înscrise posibilitatea de a putea juca minim două meciuri. De asemenea, de anul acesta revin la turneu și jucătorii profesioniști, așa că ne așteptăm la un show la nivel ridicat, mai ales după un an de pauză“, au declarat organizatorii Sibiu Sands.

Cel mai mare turneu de volei pe plajă din țară se anunță cu atât mai spectaculos cu cât va fi ultimul astfel de concurs al anului. Majoritatea sportivilor înscriși au mai participat și la alte turnee și la jumătatea lunii septembrie vor veni la Sibiu pentru a-și măsura forțele.

Premii importante

Pe lângă echipamentele pe care le pregătesc pentru concurenți, organizatorii anunță că echipele care vor obține cele mai bune rezultate vor fi și premiate. Astfel, la categoria Amatori Feminin și Amatori Masculin primele trei clasate vor câștiga 2000, 1000 și respectiv 500 de lei. Premii mai consistente vor fi oferite celor mai bune formații de la categoriile Open, aici urmând să fie premiate și echipele clasate pe locul 4. La categoria Open Feminin, echipa de pe primul loc va obține 2500 de lei, cea clasată pe locul 2 va câștiga 1000 de lei, iar echipele de pe locurile 3 și 4 vor primi câte 600 și 400 de lei. În ceea ce privește categoria Open Masculin, prima clasată va beneficia de 3000 de lei, cea de-a 2-a de 1500 de lei, iar echipele de pe locurile 3 și vor câștiga 1000, respectiv 500 de lei.

În condiții de siguranță

Organizatorii se vor adapta noilor restricții și vor lua toate măsurile pentru ca turneul să se desfășoare în condiții de siguranță. Va fi montată și-n acest an o tribună, pentru ca meciurile să poată fi urmărite în cele mai bune condiții.

Cea de-a opta ediție a evenimentului „Sibiu Sands” este organizată de Asociația Eco Sport Team și Agenția Grey Projects, sub egida Federației Române de Volei (FRV).

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută