Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/09/2021
Eat & Drink Viața Orașului

Au fost desemnate cele mai frumoase terase din Sibiu. Ce terase s-au clasat în TOP 3?

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Au fost desemnate cele mai frumoase terase din Sibiu. Ce terase s-au clasat în TOP 3? Share Au fost desemnate cele mai frumoase terase din Sibiu. Ce terase s-au clasat în TOP 3?


Terasa Wine Not? este cea ce s-a remarcat anul acesta în cadrul concursului “Cea mai frumoasă terasă din Sibiu” organizat de Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu și finanțat de Primăria Municipiului Sibiu, fiind terasa cea mai populară în urma voturilor sibienilor dar și cea cu punctajul cel mai mare primit din partea juriului format din specialiști.

Voturile sibienilor s-au îndreptat spre terasa Wine Not?, fiind cea mai votată dintre cele aflate pe domeniul public, Terasa Arini primind și ea voturile sibienilor pentru categoria teraselor aflate pe domeniul privat. Clasamentul celor mai populare terase, stabilit în urma voturilor sibienilor  acordate în ultima lună în mediul online, este următorul:

Cea mai populară terasă de pe domeniul public

Cea mai populară terasă de pe domeniul privat

1.

Wine Not?

10,30% din voturi

1.

Terasa Arini

11,10% din voturi

2.

Amber Cafe

9,80% din voturi

2.

Cafe Wien

9,50% din voturi

3.

Pardon Cafe

9,50% din voturi

3.

Turtha

9,20% din voturi

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută