Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/09/2021
Muzică

Concert White Pedestrians, Bastionul Artiștilor, Brașov

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Concert White Pedestrians, Bastionul Artiștilor, Brașov Share Concert White Pedestrians, Bastionul Artiștilor, Brașov


După o primăvară în care au lansat 3 single-uri, “Free”, “Here I stand” și “Journey”, dar și o vară plină de evenimente( Vernisaj Fain Festival, TamTam Festival și Brașov Jazz and Blues Festival) membrii trupei White Pedestrians ajung și la Bastionul Artiștilor din Brașov cu un concert energizant duminică, 12 Septembrie 2021, începând cu ora 18:00.

Concert White Pedestrians, Bastionul Artiștilor, Brașov

Cineva îi descria foarte frumos: ”Brașovenii cântă cu și despre fericire, dragoste, frici, entuziasm, ură, curaj, tristețe, prietenie și multe alte emoții”. Proiectul a început acum 2 ani ca un proiect indie rock, însă care a primit influențe și din alte genuri cum rock and roll și rock alternativ.

Membrii trupei, Lucian Bedeu voce și chitară, Radu Cindea – chitară solo, Marius Bârsan – bas, Dragoș Temelie – clape și voce, Andrei Rentea – tobe, repetă în formula aceasta de mai bine de un an și au ca și obiectiv principal lansarea unui album de studio până la finalul acestui an.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută