Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/09/2021
Eat & Drink / Horeca Viața Orașului

Noi food truck-uri de joi la Foodie – DJ de top la platane și surprize pentru cei mici în Parcul Tineretului

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Noi food truck-uri de joi la Foodie – DJ de top la platane și surprize pentru cei mici în Parcul Tineretului Share Noi food truck-uri de joi la Foodie – DJ de top la platane și surprize pentru cei mici în Parcul Tineretului


  • ”Foodie – street food cuisine”, anunță participarea a încă trei food truck-uri la festivalul culinar ce are loc până în 12 septembrie în Parcul Tineretului.
  • Ultimele patru zile aduc pe scena ”Foodie”, DJ renumiți. La platane vor fiAlex Zara, Cipi Hampu, ARIAS, AFGO și Jay Ko.
  • Un mini parc de distracții cu tobogane și multe surprize îi așteaptă zilnic pe copii, până duminică.

Răsfățul culinar continuă la ”Foodie”. De joi, 9 septembrie, street food park-ul crește la propriu. Astfel alături de Bătrânu Sas, Famous Waffles, Gulyaș Master,  Mimi’s Delices, Sucre, Olha Coffee, se alătură și cei de la Mr. Cannoli, Tom Cooks și Soupette.

Tom Cooks au devenit cunoscuți în toată țara cu celebrele lor ’’Philly Cheesesteak’’, iar Soupette, aduce în premieră la un eveniment de street food la Sibiu, produse care se adresează veganilor. Vorbim de diverse sortimente de burger, wrapp-uri delicioase și gulyaș, toate sută la sută vegetariene. În fine, Mr. Cannoli, vă îmbie cu deja delicioasele deserturi italiene. ”Vrem să oferim sibienilor o gamă cât mai diversă de produse și de aceea adăugăm noi food truck-uri ediției din acest an. În premieră aducem la Sibiu, de joi, 9 septembrie, pe cei de la Soupette. Este vorba de un food truck care oferă produse vegetariene”, spun organizatorii”Foodie”, eveniment ce are loc în Parcul Tineretului de pe Bulevardul Corneliu Coposu.

Cei mai buni DJ la platane

Ultimele patru zile de la ”Foodie” aduc pe scenă nume cunoscute de DJ. Astfel joi, la platane va Arias, iar vineri se anunță o seară incendiară cu Alex Zara și deja celebrul Jay Ko. Sâmbătă Cipi Hampu ne ”încălzește” pentru show-ul lui AFGO, iar în ultima zi, pe 12 septembrie se anunță un ”back to back”, sută la sută sibian, cu Zara & Hampu.

Toți aceștia promit să întrețină atmosfera, cu sunete vibrante și voie bună, în fiecare zi, de la ora 17.00 până la închiderea programului.

”Vor fi patru zile în care muzica cea mai bună va răsuna din platanele celor mai buni DJ ai momentului la Sibiu și în țară. Cu ajutorul celor de la Backyard, am ales cinci DJ care la ora actuală sunt printre cei mai în vogă. Vor fi patru seri de neuitat”, au povestit organizatorii festivalului.

Mini parc de distracții zilnic până duminică

Cei mici sunt așteptați aici cu multe surprize și zone de distracție dedicate lor. Program activități pentru copii, îi întâmpină pe aceștia cu o zonă de ateliere de creație. Desigur cei mici se vor distra și se vor întrece în cadrul mai multor competiții atractive atât pentru ei cât și pentru părinții și bunici!

Micuții vor avea la dispoziție și un un mini-parc de distracții. Tobogane și multe alte instalații de distracție îi așteaptă pe doritori în cele șapte zile de Foodie.

 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută