Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 31/08/2021
Lifestyle / Sport

Două proiecte derulate de Clubul Sportiv Comunitar Sibiu în vara anului 2021

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Două proiecte derulate de Clubul Sportiv Comunitar Sibiu în vara anului 2021 Share Două proiecte derulate de Clubul Sportiv Comunitar Sibiu în vara anului 2021


Clubul Sportiv Comunitar Sibiu a avut bucuria, și în acest an încă pandemic 2021, să poată organiza și desfășura proiecte si evenimente sportive, destinate sibienilor și nu numai. Astfel, în perioada 15 iunie – 28 august, am organizat și desfășurat proiectele “Sibiul Aleargă pe Poteci” și „Sport și Drumeție pe traseele turistice ale județului Sibiu”.

Cele două proiecte, și evenimentele  pe care le-au cuprins, au urmărit dezvoltarea unei atitudini pro-sport și sănătate, și la crearea unei imunități a corpului atât de necesară în aceste zile.  

Proiectul “Sibiul Alearga pe Poteci” a presupus întâlniri săptămânale, marțea și joia, în perioada 15 iunie – 15 august, prin care sibienii, și nu numai, au invitați să deprindă tainele alergarii și să alerge în grup, în locații diferite: Padurea Dumbrava din Sibiu, M-ții Cindrel – Păltiniș / Rășinari / Sibiel și Ocna Sibiului.

Proiectul „Sport și Drumeție pe traseele turistice ale județului Sibiu” a însemnat parcurgerea următoarelor trasee:

  • 27 iunie: Sibiu – Ocna Sibiului
  • 17 iulie: Rășinari – Cisnădioara – Rășinari
  • 31 iulie: Sibiel – cabana Fantanele – cetatea Salgo – Sibiel
  • 14 august: Rășinari – Păltiniș
  • 28 august: Păltiniș – Găujoara – Oncești – Păltiniș

”La finalul fiecărei din aceste drumeții, ne-am delectat cu o masă caldă, servită de localnici din produsele locale.

Putem spune că aceste alergări și drumeții s-au bucurat de un real succes. Am avut alături, la fiecare din aceste acțiuni, zeci de persoane de toate vârstele și de toate profesiile, care doresc să-și mențină bunul obicei de a ieși în natură”, transmit organizatorii.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.