Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/08/2021
Muzică

Pregătirile pentru Maximum Rock Festival 2021 au intrat în linie dreaptă

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Pregătirile pentru Maximum Rock Festival 2021 au intrat în linie dreaptă Share Pregătirile pentru Maximum Rock Festival 2021 au intrat în linie dreaptă


Maximum Rock Festival 2021 este cel mai important eveniment rock & metal al acestui an din România și va avea loc în perioada 11-12 septembrie la Arenele Romane din București. Vor participa formațiile: Epica (Olanda), Eluveitie (Elveția), Therion (Suedia), Orphaned Land (Israel), Dirty Shirt (România), Subterranean Masquerade (Israel), Riot Monk (România), Loch Vostok (Suedia) și Magnetic (Bulgaria).

Pregătirile pentru Maximum Rock Festival 2021 au intrat deja în linie dreaptă!

Pe lângă muzică de calitate și prezentarea celor mai noi apariții discografice din partea formațiilor participante, fanii trupelor vor putea face și degustare de vinuri, vor putea servi diferite sortimente de mâncare și nu în ultimul rând își vor putea achiziționa suveniruri (tricouri, CD-uri, șosete ???? etc.) de la standul oficial de merchandise al festivalului.

Mai sunt doar câteva bilete disponibile pentru fiecare zi de festival, după care revenim exclusiv la vânzarea de abonamente. Acestea se pot achiziționa prin AmBilet.ro.

Programul festivalului:

11.09.2021

Epica (Headliner)
Therion
Orphaned Land
Riot Monk
Magnetic

12.09.2021

Eluveitie (Headliner)
Dirty Shirt
Subterranean Masquerade
Loch Vostok

Pregătirile pentru Maximum Rock Festival 2021 au intrat în linie dreaptă

Și pentru că sănătatea participanților la Maximum Rock Festval 2021 este foarte importantă pentru noi, vă informăm că accesul persoanelor în zona de festival se va face respectând toate măsurile impuse de autorități pentru perioada evenimentului:

  • – Certificat de vaccinare împotriva SARS-CoV-2 – persoanele vaccinate pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
    – Test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 cu rezultat negativ a cărui valabilitate să nu depășească 72 de ore de la momentul testării
    – Test antigen rapid cu rezultat negativ efectuat cu maximum 24 de ore înaintea venirii la evenimentul Maximum Rock Festival (sunt valide doar testele prelucrate de către laboratoare de analize medicale acreditate)
    – un buletin/ carte de identitate prin care să poată fi dovedită apartenența dovezii de vaccinare/ testului.
    – Participanții cu vârste cuprinse între 5 – 18 ani împliniți pot intra la eveniment fără a fi nevoie de vreo dovadă medicală (vaccinare, testare, anticorpi), dar sunt obligați să poarte mască, potrivit prevederilor Ordinului nr. 3.245/1.805/2020 completat la 20.05.2021
  • De asemenea, persoanele care doresc să participe la eveniment, dar nu au reușit încă să se vaccineze (din diferite motive), vor avea posibilitatea, la intrarea în zona festivalului, de a-și face câte un test rapid realizat de personal specializat. Acele persoane care vor primi rezultat negativ pentru testul rapid (dovada faptului că sunt sănătoase) vor putea apoi intra în perimetrul evenimentului dacă au abonament/ bilet valabil pentru acest eveniment.

P.S: Dacă între timp aceste măsuri vor fi ridicate/schimbate organizatorul va informa publicul în cel mai scurt timp.

Maximum Rock Festival

Maximum Rock Festival este mai mult decât un simplu festival. Este rezultatul anilor de muncă, al pasiunii și al dăruirii, atât din partea formațiilor participante, cât și din partea noastră, a echipei organizatorice. De-a lungul edițiilor, pe scena festivalului Maximum Rock au urcat formații foarte cunoscute precum: W.A.S.P., Annihilator, Epica, Moonspell, My Dying Bride, Haggard, Kamelot, Sodom, Crematory și multe altele.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.