Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/08/2021
Viața Orașului Lifestyle / Sport

BC CSU Sibiu se întoarce pe terenul de joc din 5 septembrie

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii BC CSU Sibiu se întoarce pe terenul de joc din 5 septembrie Share BC CSU Sibiu se întoarce pe terenul de joc din 5 septembrie


CSU Sibiu se antrenează, în efectiv aproape complet, pentru primul turneu de pregătire de dinaintea sezonului oficial 2021-2022. Dan Fleșeriu îi mai așteaptă la lot pe secundul Miguel Angel Hoyo și pe tânărul Anton Rotaru, care s-a accidentat grav la începutul anului, pentru a rula cu „toate pânzele sus“.

„BC CSU Sibiu s-a reunit în vederea sezonului 2021/2022 în formulă aproape completă, iar băieții sunt pregătiți pentru provocarea noului sezon. Miguel Angel Hoyo și Anton Rotaru sunt așteptați să se mai alăture lotului nostru și vom fi gata pentru meciurile din cadrul Memorialului Tordai 2021, primele meciuri pe care le vom juca, în fața celor mai frumoși suporteri din țară, la Sala Transilvania!“, a transmis CSU Sibiu.

Memorialul Tordai

Așadar, primul turneu de pregătire se va desfășura la Sibiu, în perioada 5-6 septembrie. „Baschetul revine la Sala Transilvania o dată cu Memorialul Tordai 2021. BC CSU Sibiu revine în fața suporterilor, în avanpremiera compețiilor oficiale, cu Memorialul Tordai 2021, turneu de pregătire care va avea loc în 5 și 6 septembrie 2021, la Sala Transilvania. Alături de echipa noastră, vor participa: SCM Craiova, SCM Timișoara și SCM Miercurea Ciuc. Partidele vor fi transmise LIVE pe DigiSport“, anunță clubul sibian.

Accesul suporterilor va fi gratuit și va fi permis în baza măsurilor pe care autoritățile sanitare le vor aproba și care vor fi anunțate ulterior. Acțiunea din Sala Transilvania este cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport 2021.

Program turneu

Programul meciurilor, care vor fi transmise LIVE pe DigiSport, este următorul:

Duminica, 5 septembrie 2021

ora 17:00 – SCM Timisoara  -SCM Craiova,

ora 19:45 – BC CSU Sibiu – SCM Miercurea Ciuc,

Luni, 6 septembrie 2021

ora 17:00 – Finala mica,

ora 19:30 – Finala mare.

În Cupa României

După aceste prime meciuri, CSU Sibiu va participa la Turneul memorial „George Ziguli“ de la Pitești, în perioada 10-11 septembrie 2021.

Primele meciuri oficiale vor veni la finalul lunii septembrie, în Cupa României. În urma tragerii la sorți a meciurilor din primul tur, acțiune desfășurată miercuri la sediul Consiliului Județean Vrancea, s-a stabilit ca BC CSU Sibiu să întâlnească CSM Ploiești. Duelul este programat în sistem tur-retur și se va juca în perioada 24 și 28 septembrie, datele exacte și orele de disputare urmând a fi anunțate ulterior.

Lotul CSU Sibiu

Din lotul pregătit de Dan Fleșeriu, Cătălin Vulc și Miguel Angel Hoyo fac parte: Lucas Tohătan, Justas Tamulis, Mirel Dragoste, Monyea Pratt, Rareș Uță, Evan Fitzner, Rareș Ardelean, Tanner McGrew, Anton Rotaru, Bogdan Băditascu, Cristian Cerbu, Victor Georgescu și Luca Năstruț, ultimul completând grupul de jucători tineri cu care CSU abordează noul sezon. În vârstă de 18 ani, Luca este din Satu Mare, a evoluat la LPS Bihor, iar anul trecut a fost inclus în lotul lărgit al CSM CSU Oradea.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.