Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/08/2021
Eat & Drink Viața Orașului

Demonstrații culinare și evenimente artistice, prezentate în weekend, la Rășinari, în cadrul Festivalului Brânzei și Țuicii

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Demonstrații culinare și evenimente artistice, prezentate în weekend, la Rășinari, în cadrul Festivalului Brânzei și Țuicii Share Demonstrații culinare și evenimente artistice, prezentate în weekend, la Rășinari, în cadrul Festivalului Brânzei și Țuicii


În perioada 28-29 august, la Rășinari are loc festivalul brânzei și al țuicii. Aflat la cea de-a XVIII- a ediție, pe parcursul celor două zile, festivalul propune demonstrații de preparare a produselor din lapte, ateliere pentru copii și tineret, dar și evenimente artistice.

Demonstrații culinare și evenimente artistice, prezentate în weekend, la Rășinari, în cadrul Festivalului Brânzei și Țuicii

Sâmbătă, în prima zi de festival, sunt programate un târg de produse tradiționale, dar și câteva evenimente folclorice cu artiști precum Robert Târnăveanu, Maria Oancea, Cătălin Dudaș, Vasile Dorca sau Melania Gîjulete.

În a doua zi de festival, sibienilor li se pregătesc mai multe momente artistice susținute de ansambluri din zonă și nu numai. De asemenea, atât sâmbătă, cât și duminică, vor avea loc ateliere tematice pentru copii.

„Am pregătit momente artistice speciale pentru public. Pe lângă acestea, ne dorim ca prin acest festival să susținem în continuare producătorii locali”, spune Bogdan Bucur, primarul comunei Rășinari.

Manifestarea culturală este cofinanțată în cadrul agendei culturale și comunitare Sibiu, de Consiliul Județean prin Primăria Rășinari și, în cadrul Agendei Culturale 2021 a primăriei comunei Rășinari prin asociația Rășinari Confluențe Europene.

Foto: Oradesibiu.ro

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.