Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 25/08/2021
Film Viața Orașului

Ce filme noi vedem la Cineplexx Băneasa şi Titan din 27 august

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Ce filme noi vedem la Cineplexx Băneasa şi Titan din 27 august Share Ce filme noi vedem la Cineplexx Băneasa şi Titan din 27 august


CODUL ASASINULUI (N15)

PREMIERA: 27 august

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Acţiune

DISTRIBUȚIE: Michael Keaton, Samuel L. Jackson, Maggie Q, George Pistereanu, Tudor Chirila, Florin Piersic Jr.

Ce filme noi vedem la Cineplexx Băneasa şi Titan din 27 august

SINOPSIS:

Salvată în copilărie de legendarul asasin Moody (Samuel L. Jackson) și antrenată pentru a continua afacerile familiei, Anna (Maggie Q) devine cea mai de succes asasină. Dar când Moody, cel care i-a fost ca un tată și a învătat-o tot ce știe pentru a-și purta de grijă, este ucis, ea jură să găsească răzbunarea.

CANDYMAN (N15)

PREMIERA: 27 august

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Thriller, Horror

DISTRIBUȚIE: Colman Domingo, Yahya Abdul-Mateen II, Tony Todd, Nathan Stewart-Jarrett

Ce filme noi vedem la Cineplexx Băneasa şi Titan din 27 august

SINOPSIS:

O „continuare spirituală” a filmului de groază „Candyman” (1992), a cărui acțiune revine în cartierul Cabrini Green din Chicago, acolo unde a început legenda. Dintotdeauna locuitorii cartierului au fost terorizați de o poveste care s-a răspândit în comunitate despre un ucigaș supranatural cu o mână-cârlig, ușor de invocat de cei care îndrăznesc să îi repete numele de cinci ori într-o oglindă.

În zilele noastre, un artist vizual pe nume Anthony McCoy și iubita sa, o directoare de galerie de artă pe nume Brianna Cartwright, s-au mutat într-un apartament luxos din cartierul Cabrini, de nerecunoscut în prezent.

Anthony, fiind în impas în carieră și disperat să-și păstreze statutul în lumea artei din Chicago, începe să exploreze prin picturi detalii macabre bazate pe adevărata poveste a lui Candyman, deschizând, fără să știe, o ușă către un trecut complex și dezlănțuind valul terifiant de violențe care îl vor pune față în față cu propriul destin.

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.