Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/08/2021
Artă & Cultură Viața Orașului

StudentFest vă invită la HAOS!

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii StudentFest vă invită la HAOS! Share StudentFest vă invită la HAOS!


StudentFest, festivalul internațional studențesc de artă și cultură din Timișoara prelungește înscrierile pentru participanți până în data de 25 august. Înscrierea se face prin completarea formularului aferent atelierului preferat, pe site-ul studentfest.ro. În cadrul festivalului veți avea parte de ateliere și evenimente create de artiști dornici să împartă din experiența și pasiunea lor.

StudentFest vă invită la HAOS!

Printre atelierele închise din acest an se enumeră și cele de street art, pictură în ulei, flashmob, design grafic, design textil, fotografie cu telefonul mobil, atelier de scriere, atelier de trupe și atelier de improvizație scenică. Acestea sunt doar câteva dintre cele peste 30 de ateliere pe care StudentFest le organizează în acest an. Atelierele sunt gratuite și sunt deschise tuturor tinerilor pasionați de latura artistică. Pentru cei care doresc sa ia parte la ateliere, cazarea poate fi asigurată gratuit în căminele UVT.

Ce este StudentFest?

StudentFest este un festival internațional studențesc de artă și cultură din România, organizat de către Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT). Scopul său principal este susținerea și promovarea tinerilor artiști în societate prin intermediul celor opt secțiuni: Arte Urbane, Arte Vizuale, Dans, Design, Foto-Video, Literatură, Muzică și Teatru.

HAOS – tema ediției cu numărul 30

Perioada de desfășurare este 30 august – 12 septembrie, iar dacă măsurile impuse pentru prevenirea infectării cu virusul SarsCov-2 nu se modifică în sens restrictiv, evenimentele și atelierele vor avea loc în zone centrale din Timișoara. Pentru a fi la curent cu informațiile despre desfășurarea festivalului, ne puteți urmări pe site-ul studentfest.ro sau pe rețelele de socializare, Facebook – StudentFest și Instagram – studentfest.ro. De asemenea, am dat startul unei campanii de donare pentru susținerea festivalului, așadar doritorii pot încuraja arta tânără și independentă prin suportul lor financiar. Donațiile pot fi realizate direct pe site-ul studentfest.ro, prin accesarea butonului de donare sau prin intermediul platformei Bursa Binelui, aici.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.