Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/08/2021
Muzică Viața Orașului

NOMAD anunță încă două petreceri cu DJ TENNIS și THE HACKER

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii NOMAD anunță încă două petreceri cu DJ TENNIS și THE HACKER Share NOMAD anunță încă două petreceri cu DJ TENNIS și THE HACKER


NOMAD a anunțat încă două evenimente din seria de de partyuri de muzică electronică cu petreceri programate pentru luna septembrie la Constanța (Mamaia Nord) și Iași, ce îi vor avea headlineri pe DJ TENNIS și THE HACKER.

28 august/București

NOMAD își face debutul pe 28 august, la Combinatul Fondului Plastic din București, cu Palms Trax (unul dintre cei mai apreciați DJ la festivalul Dekmantel, gazda emisiunii radioului NTS “Cooking with Palms Trax”, rezident al clubului virtual GTA și rezident al multor alte cluburi din Europa), Man Power (house, techno, Italo, disco, post-punk, new wave și nu numai, fondator al casei de discuri Me Me Me), Mehmet Aslan (gazda emisiunii radio “Music for Books”, cu înclinații către imnuri folk tradiționale îmbinate impecabil cu muzica electronică modernă) și Eddie Lanzat (rezident Club Control, cu piese lansate sub labeluri precum Dogs & Vultures, Nein Records and Emerald și Doreen Recordings).

3 septembrie/Mamaia

Al doilea eveniment este programat pentru 3 septembrie, în Mamaia, la Form Beach, cu un lineup care îi vă include pe DJ TENNIS (manager de turneu de trupa punk rock, bucătar profesionist și acum DJ și producător de success, care mixează de la disco la techno și de la house la funk, fondator și A&R al casei de discuri Life and Death), Capablanca (C.P.I./ Discos, DJ carismatic și eclectic, producător și fondator al casei de discuri Discos Capablanca) și Gemini Brothers (ritmurile, liniile de bass și sunetele complexe și intense sunt motivele pentru care au scos piese la case de discuri legendare că Moodmusic, Skint/BMG, Eskimo, or Miami’s Bad Bărbie). Un al patrulea DJ vă fi adăugat în lineup curând.

17 septembrie / Iași

Ultimul eveniment din seria NOMAD a acestui an va avea loc pe 17 septembrie, la Iași, la The Secret. Lineupul de închidere a seriei vă include The Hacker (DJ legendar trecut prin faze de Techno, EBM, Sci-FI Electro și New Wave, dar probabil cel mai cunoscut de public că principalul fondator al Electroclash-ului), Kosta (cu o cariera de aproape 20 de ani, e prezent în industrie la o multitudine de festivaluri și cluburi cu un spectru larg de muzica de la funk, disco, afro house, la house și dark disco) și Alexandru Jijian (realizator de show-uri radio show și iubitor de muzică electronică, a împărțit scena cu nume că Jeff Mills, Miss Kittin, Marcel Dettmann, Nina Kraviz, Apparat, Chris Liebing). Un al patrulea DJ se va alătura lineup-ului din Iași curând.

Petrecerile au în spate un scenariu post-apocaliptic, cu artiști de muzica electronica, decor custom-made și dansatori costumați care vor anima atmosfera.

Evenimente 18+ // Program: 16:00 – 02:00

BILETE: Biletele pentru evenimentele NOMAD pot fi achizitionate de pe IaBilet.

 

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.