Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/08/2021
Lifestyle / Sport

Victor Cornea, la un pas de calificarea la turneele de Grand Slam 2022

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Victor Cornea, la un pas de calificarea la turneele de Grand Slam 2022 Share Victor Cornea, la un pas de calificarea la turneele de Grand Slam 2022


Calificarea primului tenisman sibian la un turneu de Grand Slam devine un obiectiv tot mai aproape de realitate grație lui Victor Cornea care a obținut recent o victorie la dublu în turneul de tenis ITF din Italia. Sibianul Victor Cornea și Petros Tsitsipas au câștigat proba de Dublu a turneului internațional de tenis de la Bolzano – Italia, și au obținut încă 20 de puncte în clasamentul mondial ATP. Pentru tenismanul sibian e o victorie importantă din perspectiva încrederii, după o serie de opt meciuri pierdute la limită în supertiebreak-ul setului decisiv în cadrul turneelor din circuitul ATP Challenger. ”E un turneu important câștigat din perspectiva noului parteneriat cu Petros Tsitsipas care se pare că funcționează foarte bine. Urmează o serie de turnee ATP Challenger care se va încheia cu turneul Sibiu Open de la sfârșitul lunii septembrie unde sperăm să avem primul titlu ATP Challenger câștigat de un sibian. Ar fi o încununare extraordinară a efortului unei întregi comunități și în același timp o lansare excelentă spre împlinirea noului obiectiv: primul tenisman sibian calificat la un turneu de Grand Slam”, susține Marius Vecerdea, director al turneului Sibiu Open.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută